Proč to Ave neprodáš, furt se stěžuješ. Koupíš si potom VW a je to simply clever. Už mně to nebaví.

Jasné, že 1.0 a 1.2TSI a 1.6TDI stíhaš - teda ak si vieš podradiť....tabika píše:No nevím,třeba náké pako za volantemIntri píše:Lenivou? Tak proč mě den co den zdržuje nějaká škodovka nebo folksvágn?tabika píše:Možná pohodlnější,ale zastaralou a lenivouale určitě hezčí.
Je super, že ta auta mají vyturbené motory, ale k čemu majitelům jsou, když je stejně z drtivé většiny používají tak, že brzdí atmosférickou jednašestku, navíc elektronicky omezenou...
nebo tam maj htp. Jinak tsi a tdi nestíháš. Možná na semaforu,ale jinak na pružnost to je někde jinde.
Nevím co tě nebaví,číst mé články nemusíš! Jestli tady čteš pozorně tak spousta lidí píše že třeba 2,0 nebo 1,8 do corolly by hned brali. Nevím proč sem taháš mého avensise,ano každé auto má klady a zápory. 1,6 a 1,8 držáci,ale rozhodně netrhaj asfalt a taková mazda3 a její 2,0 je příjemné svezení. Jestli jsem se dotkl tvého suprauta tak se omlouvám. Jo a nevím proč myslíš že chci koupit VW??tisnov píše:to tabika
Proč to Ave neprodáš, furt se stěžuješ. Koupíš si potom VW a je to simply clever. Už mně to nebaví.