Taky máš křivé pouzdro na brýle? Mě se k tomu ještě zadrhává vypínač vnitřního osvětlení (světlo přímo u schránky na brýle).rogerer píše:mě třeba rozčiluje křivé pouzdýrko na brýle
když za za půl roku navštívím servis kvůli vrzající palubce a za rok kvůli rozbité DSG
Jinak vrzání a obecně kvalita je přesně důvod, proč jsem hned z fleku zamítl koncernovku. Ale v Corolle jsem tomu moc neutekl, už po půlroce se začalo nějaké vrzání někde projevovat, ale nedokážu ho lokalizovat. Není to nic hrozného, ale nekupoval jsem funglovku, a už vůbec ne Corollu, aby mi vrzala. Když k tomu připočtu, že poslední dobou pozoruju spoustu nových zvuků, mezi nimi třeba vrzavě nárazový zvuk na přední nápravě, když přejedu třeba přes retardér (zadní náprava je tichá)... Mám po této zimě docela pochybnosti o tom, jestli je Corolla opravdu stále tak kvalitní a nesmrtelné auto, jak říká její celosvětová pověst. Pověst (a osobní zkušenosti se starou Corollou) byla taky důvod, proč jsem zvolil Corollu před Aurisem. Od Aurisu bych takovéto projevy očekával, u Corolly jsem předpokládal, že vůči takovým věcem bude solidních pár let imunní.