Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti
Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti
Ejha.
Drnčali mi občas okuliare v kastliku pri tej lampičke ale olepil som to zvnútra a je kľud.
Mne interiér zatiaľ čuší. Jedine že niekoho veziem vzadu a keď si odopne pás a nechá pracku na tom plaste na boku pri dverách tak ten tam tak o neho nervydrásajúco klopká na nerovnostiach. A nedočiahnem na neho ani náhodou. Škoda že to tam vo výrobe nepotiahli tapecom.
Drnčali mi občas okuliare v kastliku pri tej lampičke ale olepil som to zvnútra a je kľud.
Mne interiér zatiaľ čuší. Jedine že niekoho veziem vzadu a keď si odopne pás a nechá pracku na tom plaste na boku pri dverách tak ten tam tak o neho nervydrásajúco klopká na nerovnostiach. A nedočiahnem na neho ani náhodou. Škoda že to tam vo výrobe nepotiahli tapecom.
Naposledy upravil(a) Kocúr dne čtv 01.02.2018, 15:45, celkem upraveno 1 x.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
to s tím pásem má úplně stejně i avensis 

Toyota Corolla 1.6 Multidrive S Active LED Trend+, 2017
(ex)Toyota Avensis Kombi 1.8 Active Trend+ , 2016
(ex)Škoda Rapid, 1.2 TSI 77kw Dynamic, 2013
(ex)Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2001
(ex)Škoda Octavia 1.9 TDI, 2009
(ex)Renault Clio 1.4, 1998[/i]
(ex)Toyota Avensis Kombi 1.8 Active Trend+ , 2016
(ex)Škoda Rapid, 1.2 TSI 77kw Dynamic, 2013
(ex)Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2001
(ex)Škoda Octavia 1.9 TDI, 2009
(ex)Renault Clio 1.4, 1998[/i]
Také se přidávám s pásem, to samé. Ale ta lampička, ta je fakt otravná. Měl jsem to už párkrát rozebraný, bohužel jsem na to nepřišel. A už to nebudu rozebírat, neboť by úchyty lampičky byly za chvíli nefunkční.
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
Dik za navod ale nechcem sa s tym takto babrat este pockam co letne gumy a ak to nepomoze aspon trosku tak to budem musiet predat, pozitivum ale je ze od 120-160 je ten zvuk priblizne rovnaky. Ked je mokra cesta doslova pocut ako sa ta guma lepi na asfalt. A pocut aj vsetky okoloiduce auta. A ta stabilita neviem no aj ked napriklad obieham kamion tak mi pohne auto ako ked su vylietane tlmice
ano..to je tou napravou..ale mozno ti budu chciet vysvetlit ze to je posilovacom
mne to robi tak jedina na dodavke..a nepametam aky osobak naposledy..musel by som sa vracat moc moc dozadu
ale toto je moc citliva tema tu..takze radsej nie

mne to robi tak jedina na dodavke..a nepametam aky osobak naposledy..musel by som sa vracat moc moc dozadu

ale toto je moc citliva tema tu..takze radsej nie

a tie rezonacie od tej lampy.S tym ma problem asi viac toyot.No problem je asi silne slovo..Mne to robili kable od tej lampy.Buchali o to plato a to rezonovalo drncalo
atd.takze jedine nieco medzi to dat..a bude ticho..vzdy ked som pobuchal jemne po streche som to pocul..Lebo ten popis na to docela dost sedi a je to uplna blbost ale strasne otravna a da sa za 3minuty poriesit
atd.takze jedine nieco medzi to dat..a bude ticho..vzdy ked som pobuchal jemne po streche som to pocul..Lebo ten popis na to docela dost sedi a je to uplna blbost ale strasne otravna a da sa za 3minuty poriesit

Ja by som si tipol na nejaký problém s pneu.tyma píše:Dik za navod ale nechcem sa s tym takto babrat este pockam co letne gumy a ak to nepomoze aspon trosku tak to budem musiet predat, pozitivum ale je ze od 120-160 je ten zvuk priblizne rovnaky. Ked je mokra cesta doslova pocut ako sa ta guma lepi na asfalt. A pocut aj vsetky okoloiduce auta. A ta stabilita neviem no aj ked napriklad obieham kamion tak mi pohne auto ako ked su vylietane tlmice
Ja som nič podobného nevypozoroval, mám 16ky zimné dunlopy a letné micheliny a originálne alu disky.
A že počuť okoloidúce autá - no áno, trochu hej. A to v nejakom inom aute ich nepočuť? Na otcovom starom picasse takmer nepočuť kamienky odspodu ale autá okolo počuť výrazne viac ako v rollke.
Ešte ma napadlo že si skontroluj tlak v pneu. Či nemáš niektorú podhustenú. Ja fúkam na 2,5.
A mimochodom, keď dáš fungel nové zimné pneu a ešte s nimi jazdíš na vode tak to pár desiatok kilometrov plávať bude. Treba ich trošičku zjazdiť nech sa trošku zdrsnia. Neviem koľko máš na nich najazdené.
https://autozurnal.ta3.com/so-spravne-n ... zdite-skor
A mimochodom, keď dáš fungel nové zimné pneu a ešte s nimi jazdíš na vode tak to pár desiatok kilometrov plávať bude. Treba ich trošičku zjazdiť nech sa trošku zdrsnia. Neviem koľko máš na nich najazdené.
https://autozurnal.ta3.com/so-spravne-n ... zdite-skor
Ahoj nafukane mam na 2,6 a najzdene 800 km
Tak to potom v tomto chyba nebude.
Bud som hluchy alebo jednoducho menej citlivejsi ale mne to auto nehuci, je pravda ze ked chytim par kamienkov tak je to viac pocut ako na renaulte ale kedze jazdim zatial po ba a rakusko tak to je v medziach a ze tie nokiany hucia o trocku viac ako contintental ts860, to je pravda, ale ako som pisal vyssie tak som asi menej citlivy na to..
Inak rogerer ty si menil klakson ze? Lebo minule som testoval ten originalny a trubi lepsie ako kacicka na megane alebo swiftovi a mne sa celkom paci
Inak rogerer ty si menil klakson ze? Lebo minule som testoval ten originalny a trubi lepsie ako kacicka na megane alebo swiftovi a mne sa celkom paci

Corolla 2018 Active Trend+ LED, Multidrive, biela
Musim ist testnut auris pre svoje potesenie ze ten je tiez tak odflaknuty 

Nevíte někdo, kolik kontaktů se může uložit do OneTouch2 GO? Mám tam možná 30% a víc se neuložilo ani po několika aktualizacích telefonního seznamu. Je pravda, že mám těch komtaktů v telefonu asi víc, než by bylo zdrávo... Díky za info!
Corolla 2018 EXECUTIVE 1,6 Valvematic Multidrive S platin-bronz
VW Sharan II 1,9 TDI 4motion
(ex) S.Octavia II Combi 1,9 TDI 4x4
(ex) VW Golf IV 1,6i
(ex) S.Octavia I 1,6i
(ex) Renault Megane 1,6i
(ex) Renault 19 Chamade 1,8i
(ex) Renault 19 1,8i
VW Sharan II 1,9 TDI 4motion
(ex) S.Octavia II Combi 1,9 TDI 4x4
(ex) VW Golf IV 1,6i
(ex) S.Octavia I 1,6i
(ex) Renault Megane 1,6i
(ex) Renault 19 Chamade 1,8i
(ex) Renault 19 1,8i
Tyma ty jsi dobre otravnejtyma píše:Musim ist testnut auris pre svoje potesenie ze ten je tiez tak odflaknuty

Jestli si myslis, ze je na tom Auris lépe, tak ho kup. Až po tom si ho otestuj a prijd sem na forum nadavat jak stoji za hovno. Jak Auris tak Corolla patří k tomu nejlepšímu co v dané kategorie za ty peníze dostaneš. Jestli chceš super tiché auto, tak musíš mířit někam jinam.
Opravdu nechápu lidi, co si koupí auto za půl milionu bez poradneho vyzkousení. To je jak kritika výkonu motoru. To si nekteri mistni večný stezovatele ani nevyzkouseli motor pred koupí?
Lidská blbost je nekonečná

RAV 4 Hybrid, Selection 2018
Corolla 1.6 CVT Executive, Pearl White, r.v. 12/2017 (EX)
Ford Mondeo 2.2 TDI (129kW) r.v. 2009 (EX)
Ford Focus 1.6i (74kW) r.v. 2006(EX)
Corolla 1.6 CVT Executive, Pearl White, r.v. 12/2017 (EX)
Ford Mondeo 2.2 TDI (129kW) r.v. 2009 (EX)
Ford Focus 1.6i (74kW) r.v. 2006(EX)
pagocpagoc píše:Tyma ty jsi dobre otravnejtyma píše:Musim ist testnut auris pre svoje potesenie ze ten je tiez tak odflaknutyv prvé řadě sis auto před koupí měl zkusit, já teda vůbec nechapu co mas s hlukem, ja jsem v pohodě a sel jsem do corolly z auta vyssi tridy.
Jestli si myslis, ze je na tom Auris lépe, tak ho kup. Až po tom si ho otestuj a prijd sem na forum nadavat jak stoji za hovno. Jak Auris tak Corolla patří k tomu nejlepšímu co v dané kategorie za ty peníze dostaneš. Jestli chceš super tiché auto, tak musíš mířit někam jinam.
Opravdu nechápu lidi, co si koupí auto za půl milionu bez poradneho vyzkousení. To je jak kritika výkonu motoru. To si nekteri mistni večný stezovatele ani nevyzkouseli motor pred koupí?
Lidská blbost je nekonečná
tak souhlas už sem málem začal litovat že sem šel do corollky naprosto s tebou souhlasím.
Corolla 1.6 Multidrive S Active LED Trend+, 2017