-> micron: nevim proc bych mel ujizdet kdyz odru treba porsche gt3. z my kapsy oprava nejde a jakozto "slusnej" clovek bych ocekaval to samy od ostatnich.
toto muj nazor, nic ve zlym.

Tak ja jsem asi hloupej tedaMarťas píše:Jak kdyby si neznal ceskou povahu.. kdyz to zaplati z povinyho tak prijdou o bonusy a tudiz radsi ujedou, kdyz je moznost..
Ja nerikam ze zrovna si ty hloupej.. ja rikam ze cesi jsou pekny svi.. kdyz se neco takoveho stane, ale je dobre, ze vyjimky existujouBeaver píše:Tak ja jsem asi hloupej tedaMarťas píše:Jak kdyby si neznal ceskou povahu.. kdyz to zaplati z povinyho tak prijdou o bonusy a tudiz radsi ujedou, kdyz je moznost..Kdyz jsem sousedovi nacouval Favoritem do Opela, sel jsem mu to oznamit, prestoze me nikdo nevidel. Musel bych se hanbou propadnout, nechat mu to rozdrbany a nerict ani slovo. Na druhou stranu mi jednou nejakej manik s Favouchem absolutne zablokoval vyjezd z prakoviste, takze jsem tam 5 minut popojizdel dopredu a dozadu ve snaze nasmerovat auto do minimalniho prostoru, skakal pres obrubniky do hliny abych se vytocil a ve finale jsem mu stejne napral naraznikem do dveri a vyrobil mu tam prohluben, protoze mi auto sjelo z obrubniku a nestihnul jsem prislapnout brzdu. Tomu jsem zadnej papirek nenechal, protoze to jak to tam postavil, to byla nehorazna svinarna. Navic druhy dvere uz promacknuty mel, tak to mel aspon symetricky