Biscuit> počkej jako fakt? Neděláš si ze mě prdel

Je to vtipná blbovinka... ale i včera sme s bráchou přemejšleli jak to může fachat... co v tom je za podfuck

Jako kde je to umístěný? cooože furt to stejně nechápu

ale je to vtipný... mohlo by to bejt propojený s mobilem... jako alarm... hlídání komplet auta 3D. "Kámo tady mam záznam že si mi ťuknul do dveří

" WTF

Mitsubishi má tajnýho drona nad sebou...

Security Ghost
Neee stejně ti nevěřim... to je jako někde na střeše toho auta magnet co vystřelí tu kamerku??? Safra sem v tom autě i seděl ale tohle sem neobjevil... hustá srandička. To chci takyyyy

Jako přes Wifi a mobil si to ovládat by mohlo pobavit

Takže magnet... to by mě nenapadlo ani omylem... šikovný japončíci...

Jako mít auto před barákem, kde k autu dosáhne moje wifi a občas si "zadronovat" z bytu joooo hustý

Nebo že by auto mělo zvukový čidla ve dveřích a všemožně... a při aktivaci by kamera automaticky vyletěla a toho humanoida nahrála... uložila by video, co si pak můžeš poslat do mobilu.
Hele káámo tohle už nikdy nedělej

Mitsubishi tě vidí...

I SEE YOU!
Ale jako dostals mě... že i tohle si dekodoval.... sem rád že to vim

Brácha ví prd... a určitě o tom přemejšlí... jako IT

Původně si myslí, myslel že to musí bejt podvod, že si to bere záznam z postranních kamer a nějak to.... noooo zmixuje

To se těšim až ho dostanu Ajťáka

Díky moc
+ Asi tu máme na trhu novej produkt... co má fest potenciál, ne jen v autě... co přímo s mobilem? magnetická vystřelovací kamerka? Jojo... selfie nesnášim, tyčky atd... noooo ale taková vystřelovací kamerka místo selfie tyče... toooo by kurva KURVA ušlo....

A z humanoidů se stanou přenašeči magnetický energie...

Jo sem s tim

Jako ono to zní jako scifi... ale neni to podle mě problém... prostě lidi budou chodit a nad nima se bude vznášet kamerka ty vole... no to sem neviděl ani ve sci-fi... může poslat data rovnou na policii s gps atd... ale bude to tak... a dost brzo

do roka a do dne je to tu.
Sem si jistej že číňánci a japončíci na tom už dávno makaj :-)pššt

Tohle bude ale revoluční produkt jako obří PRASE

Kdo s tim přijde první? Tohle bude chtít každej humanoid. Dokonce i já co nesnášim selfie... facebook atd... tohle chci, možná že to v nějakým sci-fi bylo... ale nevim o tom... jako že by šli třeba lidi ráno na autobus a nad všema se vznášela kamerka.... oleeee

to je drsný

Situace: " děti se ptaj rodičů... a jak jste se potkali? seznámili? Noooo hele pusť si tohle video... Ghost3D si pamatuje všechno..." máš tam datum, rok, místo... všechno

Mami, tati, ale to je taaaak romantický

jak je to snímaný ještě z obou kamer

jiných úhlů
Asi jo... tohle je budoucnost...

sem s tim...ale fofrem já vám dám selfie tyče... dementi

Problém budou asi dělat "straky" co po těch kamerkách pudou... takže budeš mít kamerku zmagnetizovanou i se strakou nad sebou...

a nebo pak výbornej záběr když je straka silnější než magnet...
Tohle prostě vidim poprvý... a brácha to neviděl ani na firemních top BMW... řiká že jsou všechny auta stejný... tak už ne

Možná to používaj už i jiný automobilky, každopádně já o tom nevim... způsobí to revoluci. kombinace bluetooth a magnetu... trochu mě sere že mě to nenapadlo zničeho nic samotnýho... přitom taková logická blbost

blbej mozku

Já magnety rád, ale na uších... a v reprácích--- ale použití magnetu jako privátního drona no toooo ne na takovou kombinaci bych nepřišel... grr