SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: SUBARU <XV> YOSHIMURA syst3M 4x4

Příspěvek od micron »

Mitsubishi Eclipse Cross si zaslouží i pár fotek... sice ne moje fota, ale já sem byl jen "nenápadně zvědavej"
Líbí se a nenapodobuje nic. Je originální. Trochu připomíná ideálně Rallye speciál jak se jmenoval.... noooo vždycky mě na počítači bavil... Mitsubishi SHOGUN jojo
Ten tvar zadku... to je ono :-) je velmi podobnej Eclipse Cross. Takovej useknutej...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Z boku foto chybí--- ale stejně když sem to viděl osobně, prostě to připomíná Shogun.
Málo-co se mi líbí, tohle ujde :thumbsup:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

pořád se těšim... tohle "ujde" nic víc prostě tohle i "
,,,,ujde!"
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Když se 2 perou, Subaru se směje :-)
Ale jdou-pudou si po krku... pěkně :-)
https://www.youtube.com/watch?v=DX-x0woS7q0
CHR versus eclipse cross

Subaru je rozhodčí... a volí Mitsubishi :wink: 160PS 5500rpm... to je skoro jako rozhodčí :-) ale neni full 4x4, spořínek.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Brácha byl a ještě možná je unešenej z CH-R, dokonce se už i byl podivat v showroomu, řikal že vzadu si připadal jako v "Kobce". Ode-mě má ale jasnej zákaz si tohle koupit :-)
Ten motor je je fakt tragedie.
Musí prostě pochopit, že počkat si na Mitsubishi se vyplatí. Motor má supr, sedí se v tom božsky, i vzadu... přímo luxusně. Touch pad je vychytávka, kamerka u předního kola ouuu, supr nápad, a ta kamerka z ptačí perspektivy... tak tu nechápu... jak je to k sakru řešený :-) výborná blbostička. Navíc Made in Japan, žádnej turkish kebab.
Tahle recenze se mi líbí, suprová... :bigups:
https://www.youtube.com/watch?v=K766zFm-5JA
ObrázekObrázekObrázek
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

overhead kamera je neviditelna kamera, ktera je umistena cca pet metru nad autem. je k autu pripevnena silnou magnetickou vazbou, ktera zajistuje i jeji stabilizaci pri prekonavani nerovnosti na silnici. prenos dat pomoci BT protokolu 4.2, napajeni si kamera generuje z magnetickyho pole... bohuzel, kdyz se odpoji akumulator, musis do servisu, kde ti tajnym postupem nainstaluji novou kameru. bohuzel je to jednorazova vec, protoze jakmile opusti polohu nad strechou, uz se neda najit. navic se padem z te vysky vetsinou stejne rozbije. cena nove se aktualne pohybuje nekde kolem 360 dolaru tj. asi 8 tisic korun, coz si myslim neni tak hrozny za takovou vychytavku.

obraz je slozenej ze zaberu 4 sirokouhlejch kamer umistenejch po obvodu auta. auto na displeji je fake (place filler).
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Biscuit> počkej jako fakt? Neděláš si ze mě prdel :-) Je to vtipná blbovinka... ale i včera sme s bráchou přemejšleli jak to může fachat... co v tom je za podfuck :-) Jako kde je to umístěný? cooože furt to stejně nechápu :-) ale je to vtipný... mohlo by to bejt propojený s mobilem... jako alarm... hlídání komplet auta 3D. "Kámo tady mam záznam že si mi ťuknul do dveří :-)" WTF :-) Mitsubishi má tajnýho drona nad sebou... :-) Security Ghost
Neee stejně ti nevěřim... to je jako někde na střeše toho auta magnet co vystřelí tu kamerku??? Safra sem v tom autě i seděl ale tohle sem neobjevil... hustá srandička. To chci takyyyy :biggrin:
Jako přes Wifi a mobil si to ovládat by mohlo pobavit :-) Takže magnet... to by mě nenapadlo ani omylem... šikovný japončíci... :bigups:
Jako mít auto před barákem, kde k autu dosáhne moje wifi a občas si "zadronovat" z bytu joooo hustý :-)
Nebo že by auto mělo zvukový čidla ve dveřích a všemožně... a při aktivaci by kamera automaticky vyletěla a toho humanoida nahrála... uložila by video, co si pak můžeš poslat do mobilu.
Hele káámo tohle už nikdy nedělej :-) Mitsubishi tě vidí... :biggrin: I SEE YOU!

Ale jako dostals mě... že i tohle si dekodoval.... sem rád že to vim :-) Brácha ví prd... a určitě o tom přemejšlí... jako IT :-) Původně si myslí, myslel že to musí bejt podvod, že si to bere záznam z postranních kamer a nějak to.... noooo zmixuje :-) To se těšim až ho dostanu Ajťáka :-) Díky moc :-)

+ Asi tu máme na trhu novej produkt... co má fest potenciál, ne jen v autě... co přímo s mobilem? magnetická vystřelovací kamerka? Jojo... selfie nesnášim, tyčky atd... noooo ale taková vystřelovací kamerka místo selfie tyče... toooo by kurva KURVA ušlo.... :bigups: :bigups: :banana: A z humanoidů se stanou přenašeči magnetický energie... :biggrin: Jo sem s tim :-)
Jako ono to zní jako scifi... ale neni to podle mě problém... prostě lidi budou chodit a nad nima se bude vznášet kamerka ty vole... no to sem neviděl ani ve sci-fi... může poslat data rovnou na policii s gps atd... ale bude to tak... a dost brzo :-) do roka a do dne je to tu.
Sem si jistej že číňánci a japončíci na tom už dávno makaj :-)pššt :biggrin: Tohle bude ale revoluční produkt jako obří PRASE :-) Kdo s tim přijde první? Tohle bude chtít každej humanoid. Dokonce i já co nesnášim selfie... facebook atd... tohle chci, možná že to v nějakým sci-fi bylo... ale nevim o tom... jako že by šli třeba lidi ráno na autobus a nad všema se vznášela kamerka.... oleeee :-) to je drsný :-)
Situace: " děti se ptaj rodičů... a jak jste se potkali? seznámili? Noooo hele pusť si tohle video... Ghost3D si pamatuje všechno..." máš tam datum, rok, místo... všechno :biggrin: Mami, tati, ale to je taaaak romantický :-) :biggrin: :biggrin: :biggrin: jak je to snímaný ještě z obou kamer :-) jiných úhlů :biggrin:

Asi jo... tohle je budoucnost... :biggrin: sem s tim...ale fofrem já vám dám selfie tyče... dementi :biggrin: :biggrin:
Problém budou asi dělat "straky" co po těch kamerkách pudou... takže budeš mít kamerku zmagnetizovanou i se strakou nad sebou... :biggrin: a nebo pak výbornej záběr když je straka silnější než magnet...

Tohle prostě vidim poprvý... a brácha to neviděl ani na firemních top BMW... řiká že jsou všechny auta stejný... tak už ne :-) Možná to používaj už i jiný automobilky, každopádně já o tom nevim... způsobí to revoluci. kombinace bluetooth a magnetu... trochu mě sere že mě to nenapadlo zničeho nic samotnýho... přitom taková logická blbost :-) blbej mozku :-)
Já magnety rád, ale na uších... a v reprácích--- ale použití magnetu jako privátního drona no toooo ne na takovou kombinaci bych nepřišel... grr :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Biscuit> stejně by mě zajímalo, to je teda napojený jen na baterku v autě? nebo to má svuj zdroj? Proč by měl bejt problém v případě odpojení baterky? Ta se jen vymění po 4+ 5+ letech a kamerka zůstane na autě ne? Prostě nechápu tu hlášku "když se odpojí akumulátor" - proč by to vůbec někdo dělal? odpojovat akumulátor??? To nechápu. Stejně tak nechápu proč by měla opouštět polohu nad střechou... :wink: jako proč?
Spíš musí bejt zajímavý jak to má system vychytaný že třeba pozná že auto je v garáži, a nesmí kamerku vystřelit :-) atp... takže system permanentně scanuje vejšku nad autem do 5m? Nebo scanuje až po stisknutí knoflíku na volantu....

Je to úžasná kravinka... ne fakt jí nepotřebuju, :-) ale když je v ceně novýho auta ta hračka, tak to zase jako že jo :-) žádný fake animace, jak to známe... fake 3d modely jako má tesla... ale Real-time 3D.... toooo jooooo :wub:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

kousíček od práce na vinohradský... kolega :-) venetian red pearl... neni nás zas tolik, a tohle subaru má dokonce i deflektor... zlobidlo :-) sluší mu... bez něj to neni "ono" prostě tam sedne... musim udělat lepší fotky foťákem... byl sem línej. Je to domorodé subaru, má vyhrazený místo pro postižený... nooo vyhrazený, na palubce má ceduli že ta stará značka neplatí, ale je to subarovo místo :-)
Blbý je že nemůžu jezdit až do práce... samá modrá zona... i když takhle by se to obejít dalo... mít svý místo taky jako retardos... cedulka by nebyl problém, teta má na ní nárok :-) Nooo ale jako ject autem pak zpátky... to se nedá na P5... věčně zasekaná žitná... to nemá smysl. Prostě budu muset fičet jen na knížecí kde má subaru gratis hlídanej parking- náš a pak pěkně metrem... jedině dement by jezdil autem...
Obrázek
Obrázek
Ještě sem narazil v okolí na oranžový... ale těch je moooc
Ještě by to chtělo boční ofuky... ty tomu slušej... ale sem rád že moje yoshimura má svojí specifickou data- UNvisible visage - tedy asi jako jediná u nás má US/Jap značky... tim je original. :biggrin: + Borla+ otevřený sání unikátní+ 6MT+ special zadní spoiler, kterej už se nedá koupit na nový XV (co maj ten mini černej lepenej, ne složitě šroubovanej-vrtanej).

+ ale najednou se k tomu novějšímu XV hoděj ty boční chrániče... ladí to s tim chromovaným nesmyslem kolem mlhovek... u původní verze by to neladilo... nárazník byl takovej hladkej... design... jak tam přibyla ta nesmyslná lexus chrome linka, tak se to hodí k těm bočním chráničům... jo. I když ten chrom bych re-carbonizoval... nelíbí se mi to... v carbonu by to bylo lepší. resp. facelift vůbec nechápu, původní je nej... elegantní. stejně jako u celicy... mam rád čumák pre-face "zubatej". Facelift je horší... nudnější. Vlastně ani nevim jestli existuje "facelift" někdy někde aby byl lepší než byl original... vždycky to jen "pojebou"...
Naposledy upravil(a) micron dne pát 08.12.2017, 23:36, celkem upraveno 12 x.
ObrázekObrázekObrázek
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

jak maly pismenka jsi schopnej zaznamenat???
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Biscuit> Jak kdy... ale tak třeba data na nabíječkách jsou fakt micro... kolik dávaj proudu... to si musim pomoct makrem foto :-) a některý potraviny maj micro písmo... jinak brejle nemam, vidim fain...
proč jako? :wink:
ObrázekObrázekObrázek
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

pát 10.11.2017, 16:17
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Coooo :-) To je mimo mojí RAM, momentálně je moje RAM + ROM předatlovaná silným přetlakem... nevim... Jako že system Micros Fidelio mam prozkoumanej za 5 let no mrtě... tak teď se zabejvám Hoteltime + dalšíma... ne fakt nevim :biggrin: I když momentálně se zabejvám chutí piva, doutníčkama a liquid DNB. Relax...
Fain lidi v práci... hustý jsou programátoři, ty když přijdou, ne jen že to jsou visual hustý týpci, ale ty kecy... tomu ani já nerozumim... normálně bych si to rád nahrál, ne moh by z toho bejt seriál, protože týhle řeči ani já nerozumim, když se k tomu přidá divadelní výkon... nemá to chybu... vůbec nevíš o čem se bavěj... ale je to úžasně napínavý a zajímavý :-) Jako Ajťákům se dá jakš takš porozumět... ale programátorům :-) Sem rád za tu zkušenost... myslim že i ET, nebo živočich z jiný planety-galaxie by je nedekodoval :-) To je prostě planeta sama o sobě- programátoři :-)
Ale poslouchat to je úžasný... možná by se z toho dalo udělat i net radio... kecací a vtipný, kdy by posluchač absolutně nechápal, ale bavil by se :-) :biggrin:
Takový alternativní... fest jako sem narazil na ultra divný radio... zajímavý to je... celý... ten program pozná odkud ses připojil a vysílá záznamy přes mikrofon z různých míst... slyšel sem zázamy z Můstku- např... jak si lidi v češtině povídaj... k tomu zvuk města... hooodně alternativní stanice... a ultra kvalitní mikrofon... trochu psycho... zajímavý to ale je. "Záznamy ruchu života... někde někdy... proč zrovna tam? Proč ne? atd...
http://radio.aporee.org
https://aporee.org/aporee.html
https://aporee.org/maps/
http://radio.aporee.org:8000/aporee_high.m3u
Je to hustý, ale sem si jistej že poslouchat programátory je ještě hutší :-) :biggrin: Německý :-) no to by bylo maso :-) čínský... atd... otázka je kdo má čas to poslouchat :-) ale zase kdyby to našlo jako že jo že když se přihlásíš z česka, vezme to český a zajímalo by mě jestli se díky odposlechu člověk třeba i něco naučí... i když prdlajs tomu rozumí... takovej vzdělávací audio program :-) :biggrin: veselej... musí tam bejt vtip... aby to nebylo moc schýzo... Ne ty hlášky co maj, to nemá chybu... je to hustý... je škoda se o to nepodělit... :biggrin: :biggrin:

Teď je tam praha... :biggrin: kecy... :-) Výýýborný no už se to přeplo jinam... aleeee žvatlání lidí je fain, ovšem komický řešení- žvatlání programátorů to to chce... to nemá chybu! :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

stréc si dneska pořídil land cruisera kterýho měl někdo z naší firmy... celou dobu byl spokojenej... LC 120 klasika, taky pořád jednoho má máti... taky je spokojená, to auto nemá chybu... 3.0 Diesel se poved, nikdy to auto nepotřebovalo nic... kupovaný nový... stréc měl Hondu CRV 1gen, jako projíždka s tim autem byla tristní... bouchání ze předu... rány hrůza... to auto sice nestálo skoro nic ale byl to fest vrak... tak teď měnil na LandCruiser 120, myslim že bude nadšenej... u toho auta je fakt jedno kolik má nalítáno... nemá chybu. Solidní změna. Všechno by mělo bejt perfektní... ta honda byla fest popelnice :-)
Nooo a mitsubishi Eclipse Cross už se tu pomalu začíná prodávat. Koukal sem že ta 3d kamera je jen a pouze pro verze 4x4 no aby se nepředali :-) u mitsubishi :-) 720.000 za 4x4 bez zbytečnýho soundsystemu je doooost teda... jsou to drzouni nejapný :-) o to větší slevy člověk tak očekává... 100.000 dolu a mohlo by to bejt zajímavý... u Subaru sem měl tušim slevu asi 60-70.000,- u mitsubishi se bude člověk muset víc snažit... komici :-) Ale jo, kdyby fogi zasponzoroval a brácha mitsu koupil, rád se svezu, ale neumim s automatem :-) Něco hezkýho na tom autě je... je prostě divný :-) co nechápu že nemaj modrou barvu???? cooože... ??? To tam neumí u mitsubishi namíchat někdo zajímavou a pěknou modrou metlu???? OMG.... Ale celkově mam pocit že i ten míchač barev v japan i u subaru je invalidní :-) Ty barvy jak u mitsubishi tak subaru stojej za vyližprdel... a to už celkem dlouho... Mitsubishi má pěknou bronzovou, tu má fogi na Pajeru... je sexy, a moc se nevidí... jinak nic... kde je kurva modrá??? U subaru si s barvama hraje nějakej chlapeček- dítě? mam takovej dojem už delší dobu- kromě venetian red, ta se povedla.... psycho orange? psycho blue? Electro blue psycho2? Ne tomu nerozumim, 90% barev aut je fakt nuda a nebo hnus, nebooo jsou naopak přepopularizovaný... jako je ta červená mitsubishi... ty budou mít všichni, ale právě proto bych jí nechtěl. logic. Fakt mam pocit že ty lidi co se tim maj zabejvat si vymejšlej totální píčoidní barvy... místo aby to řešili jednoduše... prostě řekněm takhle: "chybí nám kurva modrá... jakou zvolit? Tady se hlásí "blbeček"... povídej: No já bych zvolil takovou jako je na Alpine takovou tu klasiku, proti který nemůže řict nikdo ani hovno..." " Dooobře blbečku" "A copak s ní uděláme?" " Blbeček se zase hlásí... " trochu jí decentně změníme do tmava nebo do světlejšího spektra a přidáme lesk??? ..... Nooooo blbeček na to přišel :-) :biggrin: :biggrin: :biggrin: Prostě medium blue pearl/diamond/metallic... ale o pár stupňů do tmavý a o pár do světlý... naprosto originální barva "BlbečkovaTM svatozář" tam pak vyskočí u lakýrníka vedle kódu :-)

Nooo uměl bych si Mitsubishi Eclipse představit v modrý jako měl Nissan Skyline, jako má moje Celica, jako má Alpine... podobnou... a sedlo by to... ne tak agresivní jako má subaru "šmoulí" a nebo na WRX STI... klidnější...."cool blue R3mix"
Naposledy upravil(a) micron dne stř 13.12.2017, 21:26, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

krasny modry ma mazda. deep crystal blue, blue reflex nebo eternal blue. me bavej vsechny ;-) holt lepsi oddil ;-)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Biscuit> u Mazdy nevim, u ní vim jen to že kámoš z gymplu si koupil 6 a já hned že musela bejt červená- ta pěkná... a on ne, stříbrná... protože by moc prudila... dělá business s koňma... a kdyby přijel v provokativní červený mazdě, tak by to mohlo klienty prej??? odradit :-) A něco na tom je... ta barva Mazdy je prudivá... ta červená... je prostě agresivní. Modrou mazdu sem neviděl ani nepamatuju... ale vedle celicy v garáži má někdo Hyundae SUV v pěkný modrý... i když je úplně jiná než celicy modrá, tak oboje jsou pěkný... jiný, a přitom podobný, oboje jsou sexy... to se bavim o barvě, ne o autě... :-) Ten hundeee bez pěkný modrý by mě nikdy nezaujal...
Barvy jsou hooodně důležitý..... psycho-logicky... Já nemam rád červenou, ale mam rád vínovou- a varianty.... u modrý mam rád jen medium/dark modrý alternativy, ale nesmí to otravovat a nebo se to blížit černý. Pak mam rád oranžovou- ale speciál jako lakoval celicu garfielld... ta je pěkná, neni popelářská... a vybíravej sem i ve žlutý... ta musí mít "grády" krásná je ta co je lakovaná ta celica 1977--- krásná sexy žlutá... Jinak já mam skoro v celým bytu stěny ve žlutým special odstínu... kdy když tam pustim osvětlení- lampy, tak se barva stěny změní- absorbuje to světlo a prostě se změní... ze žlutý na orange... malíř řikal že to má brutální reflexní schopnosti :-) měl pravdu :-) něco jako metalíza... barvy jsou muj koníček... dneska mi barvu- modrou kterou sem zkombinoval se žlutou reflexní pochválil i domovník, když se stavil na odečet... "to je kráááásná modrá" řikám jojo" celej byt je žlutej, a detaily jsou modrý a hnědý... v bytě sem zrušil bílou komplet. Tu modrou sem si nechal speciálně taky namíchat dle krabičky od doutníčků J. Cortéz... maj unikátní modrou... ta by se dala použít i na auto :-) je přesně akorát... neni ani tmavá ani otravná... je špičková.
Bílá vyvolává chlad... a klid... ale ten chlad tam převažuje+ nuda, stereotyp. Žlutá určitá vyvolává neklid, a zároveň klid... podle toho jak moc světla absorbuje a odráží... ale nevyvolává chlad... ani teplo... je prostě v pohodě :-)
K tý žlutý mě samosebou inspiroval interier hotelu Perla, kterej je celej žlutej, původně sem chtěl stejnou úplně stejnou barvu, ale nakonec sem zjistil že ta co mam teď doma je ještě lepší... než byla tamta žlutá... ale jako je fakt hustá :-) žlutá reflexní. Kdysi dááávno v bejvalým bytě sem volil kombinaci tmavý modrý a sytě oranžový- popelářský :-) to mě bavilo celkem dlouho... ale special žlutá je lepší v kombinaci se special medium modrou... + ta schopnost odrazů- reflexe je úžasná... to dřív nešlo... v každým pokoji je jinej odstín žlutý... přitom je to ta samá barva!... jen každej pokoj absorbuje jiný zdroje světla... mooc fain :biggrin: resp. ta žlutá se pořád mění během celýho dne... a stačí jí i zdroj světla z venku... každej pokoj má jinou barvu- odstín, jakýmkoliv zdrojem světla uvnitř jí zase změníš spektrum... cool :-) To s bílou se nedá takhle hrát :-)
Chtěl sem použít v bytě i vínovou- nebo bordo atp... nějak to zakomponovat... ale to až jinde jindy :-) Asi jí zakomponuju do bejvalýho bytu co se pronajímá... tam mi zrušili tu orange-blue kombinaci a už rok je jen bílej... chudáček :-) no a k bílý se hodí co? Nooo jasně že vínová.... 1-2 stěny, topení vínový atd... nesmí to bejt bílý to je psycho :-) :biggrin: i když aaano jo měl sem tam původně modrej strop a orange strop... kdo to kdy viděl? I ten malíř co to kdysi dělal tak si to pamatoval :-) :-) :-) Takovou kombinaci nikdo nikde neměl... včetně stropů :-) i po 10 nebo víc letech 15? věděl přesně o kterej byt se jednalo :-) :-) micronův :biggrin:
Naposledy upravil(a) micron dne stř 13.12.2017, 22:25, celkem upraveno 6 x.
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“