Připojte se k týmu Toyota - volná místa

zviditelnění, propagace klubu...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tonda
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1846
Registrován: stř 15.03.2006, 16:35
Kontaktovat uživatele:

Připojte se k týmu Toyota - volná místa

Příspěvek od Tonda »

Společnost TOYOTA MATERIAL HANDLING, s.r.o. právě rozšiřuje svůj tým servisních techniků do oblastí: Velké Meziříčí, Hustopeče, Brno a Rosice!
Jestli hledáte stabilní práci v silné mezinárodní společnosti, nevadí Vám manuální práce a máte týmového ducha, neváhejte a přihlaste se ještě dnes!
Nástup je možný IHNED. Důležité je nadšení pro danou práci, relevantní znalosti v oblasti elektrotechniky a zbytek Vás vyškolíme.

Pokud Vás tato nabídka oslovila, pošlete nám, prosím, Váš životopis přes naše kariérní stránky na http://www.toyota-forklifts.cz anebo přímo na email andrea.farova@cz.toyota-industries.eu.
Těšíme se na Vás!

Já osobně u Toyoty pracuji již nějaký ten pátek a maximální spokojenost - dostanete se k motorům a technice o které se běžným automechanikům ani nesní. Dnes mají tyto stroje několik řídících jednotek, které jsou propojené datovým kabelem, wifi, autopilot stroje které jezdí dle potřeb zákazníka ..... no prostě sci-fi ... ale v reálném světě. Většina zaměstnanců jsou srdcaři Toyoťáci.
Dokonce se dostanete i k prototypům které se u nás testují a vyvíjí. Školení se provádí dle osnov Toyoty a po jeho absolvování z vás bude skutečný servisní technik Toyoty se vším všudy.
Toyota je prostě Toyota ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=2nWbBQI2Gi8
Přílohy
photo-press-release.jpg
(162.7 KiB) Staženo 225547 x
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Odpovědět

Zpět na „Zviditelnění“