Rav Hybrid 2016 - 2018

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
manasek
Věčnej rejpal

Re: Rav Hybrid

Příspěvek od manasek »

:D to jsi mi moc nepomohl... :D pokukuji po tech ravkach.preci jen uz maji nejake to hlidani bezpecnosti.jinak 450 nechci,kompenzuji to jeste priusem 2012...uvidime,co a jak se kde objevi.diky
https://www.sauto.cz/osobni/detail/toyo ... oFrom=list
Naposledy upravil(a) manasek dne pát 10.11.2017, 23:29, celkem upraveno 1 x.
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Jak mas staryho Lexe? Jestli jsi puntickar na zpracovani, tak si pohorsis. Spis bych se podival na NX, ale samo je to o penezich
RAV4 HSD FWD
manasek
Věčnej rejpal

Příspěvek od manasek »

no je to preci uz stara herka,ale malo natoceno,tak bud do toho ted investovat vice kacek a pocitat do budoucna s tema baterkama,nebo to vymenit...2006... :)
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Ta ravka v inzeratu je prvni Activ a nema nejakou vybavu, mam stary ceniky, tak bych se musel podivat. Neni tam snad hlidani pruhu, adaptivni tempomat a tes nechci kecat, ale myslim, ze tam ani neni safety sense, stejne tak parkovaci senzory to nema
RAV4 HSD FWD
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Já vím že nepomohl,to ne že bych nechtěl, byl bych na tvém místě stejně bezradný :(
Že ne 450ku chápu. Vpodstatě "pokrok" (víc fičurin, horší převodovka,interier kvalitou k zblití).
U Ravky mě trochu zklamal komfort jízdy,prostě to bouchá na každý dírce.Přišlo mi,že Previe s čtvrt mega km na tom byla líp. Jasný, rozvor a Ravka je jako nižší třída,byť velikostně je na tom dobře. Vezl jsem se benzinem,možná můj negativní postoj ovlivnila manuální převodovka,které jsem odvykl...
Ale jestli chceš z suv do nízkého (Prius),to bych si rozmyslel. Mě v podstatě to nastupování a přehled o dění na Plusku síří na tolik,že uvažuju o prodeji a budu zase na startu :(
Nejraději bych 400h z roku 2015 s 30 tis km za 3 kila a byl bych celkem spokojenej parchant :mrgreen: :mrgreen:
Jinak u 400ky snad nic neodchází,osobně by mě ale baterky po záruce asi taky trochu šimraly za krkem. Přemýšlým o starem zachovalem benzínu,ale zdá se,že je to nereálné a nebo jsem to prošvihl. Příklad Highlander,co je na mobile za 11500,- byl tady za 250 tis.Teď mě mrzí,že jsem ho nevzal. Špekuloval jsem nad výbavou,která šla buď pořešit,nebo neřešit.
Ale to fuck,každopádně držím palce a jsem zvědavý na vývoj :wink: :)
Naposledy upravil(a) DavidDDD dne sob 11.11.2017, 09:00, celkem upraveno 1 x.
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
manasek
Věčnej rejpal

Příspěvek od manasek »

:) no uvidime,trosku uz zacinam mit obavy vycestovat nekam ven,moře a pod.potrebuji to resit..
dekuji za rady,budu hodne zvazovat...priuska mam jako druhe autiko...tak me netrapi tolik lexus s 8 litrama ,co jezdi zena prahu :D
mel jsem trojkovyho 4RUNNER v benzinu,taky sem na to nedal dopustit skvely tahoun a jeste poctivej plech.. :( hilander byl modry u nas v hybridu,koukal jsem na nej,ale asi nic se tady nesezene. :bigups: ta ravka by byla pro me takovy stred,jsme tri,postacila by.. :D
Naposledy upravil(a) manasek dne sob 11.11.2017, 09:04, celkem upraveno 1 x.
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Tak pak jo,já to přelézání kilo vs.Prius nějak nedávám...
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
ježek2
Manager Týmu

Příspěvek od ježek2 »

kadel: Ta ravka v inzeratu je prvni Activ a nema nejakou vybavu
.....a navíc ten bazar....z toho budu mít "kopřivku" do smrti... :mrgreen: :angry: :bomb:
manasek
Věčnej rejpal

Příspěvek od manasek »

jezek....co jsem videl toho tveho puvodniho priuse cerneho, tak ten byl tam odsud??vracel jsi ho tam??spatne zkusenosti???
ježek2
Manager Týmu

Příspěvek od ježek2 »

...Jirko - jasně že byl odtud....už jsme to přece tenkrát zde /vedle/ probírali...Vrátil - po velkém "odporu" prodejců...sledoval jsem další osudy : stál tam pak ještě nějakou dobu - stočili zpět - pak ho přesunuli do Teplic a pak se ztratil ...
Servisní historie vozidla:
Typ události Datum Stav tachometru
(km) Autorizovaný servis
Počátek záruky výrobce 19.07.2010 0 -
Návštěva servisu 01.09.2015 109,635 DOT
Návštěva servisu 03.05.2016 165,000 TLU
========
..se 109 jsem byl v Táboře já...a už tenkrát měl na haubně napsáno fixem 160..
a to lakování a levý bok jako odborník jsi viděl sám.
Takže ikdyby prodávali zlatý sele.....bylo tam dost husto...
manasek
Věčnej rejpal

Příspěvek od manasek »

hm,neprijemne.. :( myslim,ze to nebude jedinej ...hlavne.ze to nakonec dopadlo dobre :) clovek nekdy nevi,co s toho nakonec vyleze...chjoo,ta barva je zrovna uzasna :D tak pockame,co se kde objevi,taky bych nerad uspechal,za kazdou cenu..dekuji ti
rafkař
Manager Týmu

Příspěvek od rafkař »

Plextor píše:Auto skoro za mega a DO DO, to byla i Škoda 105 r.v.1983 :shock: :shock: :shock:
Já bych za raffku nedal skoro mega i kdyby měla top výbavu
Já dal spíš přes půl mega (přes 600) předváděčka měla 1800km a sleva 220tis a jsem první majitel.
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Vcera kdyz jsem jel v noci a prselo, tak mi prestalo fungovat automaticky prepinani dalkovejch svetel. Dela vam to taky v desti nebo mi neco odchazi? Ne ze bych to pouzival, ale zmizi mi ikonka svetel s napisem auto a nemuzu zapnout dalkova svetla, musim to prepnout do manualu.
RAV4 HSD FWD
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

Dělá mi to taky, taky o tomto víkendu naposledy ale vždy se to samo probere, to chování je popsáno v manuálu :-)
RAV4 HSD AWD
Salvo
Člen Týmu

Příspěvek od Salvo »

RAV4 Hybrid mám od august 2016 ... celú zimu no problém vrátane -30 stupnov v Alpách.
Ak má niekto otázky, pošlite ho, 40.000km na žiadny problém.
martinw píše:
MiBo píše:Len tak:
http://www.auto-salon.sk/tv-relacia?id= ... video=8062
(13min.10sek.)
moderator : "...a nemusim na tu baterii v zime hazet deku ?"

To me dost prekvapuje takove otazky, lidi tomu zjevne pored neveri nebo jim to prijde podezrele a slozite... Pritom je to jiz nekolikata generace vozu a globalne jeden z nejvice prodavanych vozu. Pritom kdyz Skodovka uvede novy vuz nulta generace tak je to rozebrane nez to staci vychladnout z linky - je to tu zvlastni ten trh s auty.
Toyota RAV4 2016 Hybrid Executive AWD
Toyota Auris 2016 Hybrid Executive
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“