Já vím že nepomohl,to ne že bych nechtěl, byl bych na tvém místě stejně bezradný
Že ne 450ku chápu. Vpodstatě "pokrok" (víc fičurin, horší převodovka,interier kvalitou k zblití).
U Ravky mě trochu zklamal komfort jízdy,prostě to bouchá na každý dírce.Přišlo mi,že Previe s čtvrt mega km na tom byla líp. Jasný, rozvor a Ravka je jako nižší třída,byť velikostně je na tom dobře. Vezl jsem se benzinem,možná můj negativní postoj ovlivnila manuální převodovka,které jsem odvykl...
Ale jestli chceš z suv do nízkého (Prius),to bych si rozmyslel. Mě v podstatě to nastupování a přehled o dění na Plusku síří na tolik,že uvažuju o prodeji a budu zase na startu
Nejraději bych 400h z roku 2015 s 30 tis km za 3 kila a byl bych celkem spokojenej parchant
Jinak u 400ky snad nic neodchází,osobně by mě ale baterky po záruce asi taky trochu šimraly za krkem. Přemýšlým o starem zachovalem benzínu,ale zdá se,že je to nereálné a nebo jsem to prošvihl. Příklad Highlander,co je na mobile za 11500,- byl tady za 250 tis.Teď mě mrzí,že jsem ho nevzal. Špekuloval jsem nad výbavou,která šla buď pořešit,nebo neřešit.
Ale to fuck,každopádně držím palce a jsem zvědavý na vývoj

Prius - ta obrazovka je droga

EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...