centralni zamykani

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
B.R.E.D.
Člen Týmu

centralni zamykani

Příspěvek od B.R.E.D. »

mam jen central ne dalkac ,ale pri odemykani se mi odmyka jen strana u ridice kterou odmykam , az na druhy pokus odemknu vsech 5 dveri. pri opetovnem odemykani hned za sebou se mi to uz nestane .z bezneho odemykani se mi to stava tak 50 na 50 .
pri 150000 km sem to nahlasil ale nic nenasly.
stava semi to rano odpoledne i vecer, pri horku i vlhku.
mate nekdo podobny problem?
toyotak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toyotak »

to by mohl byt moturek u ridice v tom moturku jsou spinace ktery ovladaji celej central asi nefungujou spravne,moturek se spinacem stoji kolem 500kc
Bolgi
Člen Týmu

Příspěvek od Bolgi »

ja mam zase opacny problem, ked zamykam auto od vodica, tak sa zavru iba vodicove dvere... takze vzdy musim ist to zamknut zo strany spolujazdca... za chvilku pojdem na prehliadku po 30000km a poviem im to v servise... hadam s tym nieco spravia :mad: :?
toyotak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

centralni zamikyni

Příspěvek od toyotak »

i kdyz to nezamika tak je to pravdepodobne moturek se spinacem ale kdyz je to v zaruce tak at si s tim poradi nelepsi by bylo kdybys tam jel hnet jestli to mas blizko,cauky :idea: :idea:
Radas
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radas »

Mám problém s kompletním odemykáním vozu pravděpodobně mám v háji jednotku centrálu,ale poněvadž neznám tento typ a nemám ani schéma zapojení tak zde dávám foto a číslo:znáte někdo tento typ ?máte schéma zapojení?nechce se mi to měnit komplet :shock:
http://img218.imageshack.us/img218/6922/dsc00172od9.jpg
jedine co tam lze přečíst je:dálkové zamykání AZ-02,ale přesně tento model není na netu znám
toyotak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toyotak »

ve dverich by mely vist 5 dratu dva jsou na pohon motorku a zyvajici na ovladani centralu jde to vyzkouset ve sloupku u dveri muze to byt take preruse mezi dverna a sloupkem
Odpovědět

Zpět na „Yaris“