A jasně, kázeň být musí. Představte si alej stromů, a na každém visí jeden voják bez disciplíny!

O tom jsme se bavili
 O tom jsme se bavili 
 Takže je to možná prasklý a uvolněný z důvodu bezpečnosti při pobytu v kufru
 Takže je to možná prasklý a uvolněný z důvodu bezpečnosti při pobytu v kufru 

Takovej domácí Rádler
 Takovej domácí Rádler   Takový hořko sladký... a voní jako 7up... náááhodou
 Takový hořko sladký... a voní jako 7up... náááhodou  dobrý
 dobrý  
 "7UP Beer shake down 40 degree"....
 "7UP Beer shake down 40 degree"....

¨
¨  no bez prdele... už je opravdu málo Celic 5G 3SGE co maj OK kastli... prahy, podlahu atd..... a v tom případě že to to auto má za sebou.... taaakkkk
  no bez prdele... už je opravdu málo Celic 5G 3SGE co maj OK kastli... prahy, podlahu atd..... a v tom případě že to to auto má za sebou.... taaakkkk  pak je to v cajku....
  pak je to v cajku.... no tak je to show jasně... Bentley Continental no a co dál? No nuda... jak nuda... no nuda.... jako sorry ale nuda--- hezká nuda...
 no tak je to show jasně... Bentley Continental no a co dál? No nuda... jak nuda... no nuda.... jako sorry ale nuda--- hezká nuda... aleeee dělá mu ta věc radost..... otázka zní dělá mi větší radost 28 letá celica.... nebo by mi dělala radost podobná divná kárka....
  aleeee dělá mu ta věc radost..... otázka zní dělá mi větší radost 28 letá celica.... nebo by mi dělala radost podobná divná kárka....  
 "" proč? protože to se řídí!!!! ""
"" proč? protože to se řídí!!!! ""

resp global prdel
 resp global prdel 

to nesmí chybět... to je ostuda
 to nesmí chybět... to je ostuda  
  sorry
  sorry  nechal sem se unést
 nechal sem se unést  
 sežere se to... těžko říct co za delikatesy nám takový lejno může nabídnout... kromě vanilky...
 sežere se to... těžko říct co za delikatesy nám takový lejno může nabídnout... kromě vanilky... Ale Akiro je taky "hudebník"... poslouchá jak ostříž... až se mu i normální zvuky zdaj podezřelý... a to je fain, má dobrej sluch...
 Ale Akiro je taky "hudebník"... poslouchá jak ostříž... až se mu i normální zvuky zdaj podezřelý... a to je fain, má dobrej sluch...   Ale tohle bych si rád poslechnul... ten divnej zvuk neznám...
 Ale tohle bych si rád poslechnul... ten divnej zvuk neznám... Nejdřív slyšim že hůř brzdí, jak dlouho stála... to se pak urovná... ošmirgluje... Kashiyama... ale jede dokonale se staženýma okýnkama žádnej zvuk co by narušoval dokonalost.... 1989 žádnej... dokonalost... hopky přes retardery, zase ticho
 Nejdřív slyšim že hůř brzdí, jak dlouho stála... to se pak urovná... ošmirgluje... Kashiyama... ale jede dokonale se staženýma okýnkama žádnej zvuk co by narušoval dokonalost.... 1989 žádnej... dokonalost... hopky přes retardery, zase ticho  úsměv na tváři se nedá zastavit, nedá... je to úsměv dokonalosti Toyoty Celicy.... usmíváš se a řikáš si... ty ostatní auta jsou taaak nudný ale taaaak nudný
 úsměv na tváři se nedá zastavit, nedá... je to úsměv dokonalosti Toyoty Celicy.... usmíváš se a řikáš si... ty ostatní auta jsou taaak nudný ale taaaak nudný  Tohle je veselka
 Tohle je veselka  Všechno šlape jako japonský hodinky... já sem už asi přes rok/ možná víc nebyl v servisu... protože prostě skoro všechno už je uděláno... je to divnej pocit
 Všechno šlape jako japonský hodinky... já sem už asi přes rok/ možná víc nebyl v servisu... protože prostě skoro všechno už je uděláno... je to divnej pocit  "člověk se až trošku nudí!" i když si ze začátku právě tohle přál... aby měl všechno za sebou a moh se jen bavit... zvláštní... psychologicky zvláštní... ba absurdní... ale taková je CELICA... ABSURDNÍ. Dneska měla přesně 262.000km... a jak jí a mě to bavilo
 "člověk se až trošku nudí!" i když si ze začátku právě tohle přál... aby měl všechno za sebou a moh se jen bavit... zvláštní... psychologicky zvláštní... ba absurdní... ale taková je CELICA... ABSURDNÍ. Dneska měla přesně 262.000km... a jak jí a mě to bavilo  svištěla jako nakoplej svišť...
 svištěla jako nakoplej svišť...  a to má zimáky... protože micron je línej jí přezout
 a to má zimáky... protože micron je línej jí přezout  Njn... ale i na zimácích sviští
 Njn... ale i na zimácích sviští  
 jen tak... je to droga
 jen tak... je to droga  
   1x měsíčně... celice se zdá to co vidí absurdní... a svět se na celicu dívá jako na komix....
  1x měsíčně... celice se zdá to co vidí absurdní... a svět se na celicu dívá jako na komix....   jojo
 jojo

a chutnej---
 a chutnej---  miluju ten zvuk...
 miluju ten zvuk... delikátní. miluju ten motor 3SGE YAMAHA. Vytvoří takovej klid na silnici... je prostě jasný kdo patří do prava a kdo do leva...
 delikátní. miluju ten motor 3SGE YAMAHA. Vytvoří takovej klid na silnici... je prostě jasný kdo patří do prava a kdo do leva... ps: kvalitního automechanika budeš potřebovat dlouho... tak snad tenhle je ten pravej... prostě budeš dobrýho automechanika potřebovat, jinak to nemá smysl... jinak je to jak boj s větrnnými mlýny... hlavně musí všechno dělat poctivě.... kvalitně. jinak to smysl nemá...
 ps: kvalitního automechanika budeš potřebovat dlouho... tak snad tenhle je ten pravej... prostě budeš dobrýho automechanika potřebovat, jinak to nemá smysl... jinak je to jak boj s větrnnými mlýny... hlavně musí všechno dělat poctivě.... kvalitně. jinak to smysl nemá...