jo a vozil sem to 14 dni, nastesti bez pokuty, i kdyz sem mel namale

Haky píše:Jinak musim pochvalit, dnesni sraz byl celkem podarenej a dekuju moc Celerakovi za navigaci skoro az domu (uz sem jel zase blbe na Olomouc)
Haky píše:Leňulka: Sice neslo o penize, ale sazka to byla![]()
Artie: No jo, chudak Celerak, ten se se mnou trapil![]()
Uz docela vazne uvazuju o poradny navigaci, nema to nekdo v aute a co by mi kdo doporucil? Cenove asi tak do 10t, aby to se mnou mluvilo a rikalo cesky kam jet (muze mi to i nadavat, to mi nevadi)
jojo, to je tak když mu to člověk řekne dvakrát co a jak, a on stejně to nepochopí a hrne se dál po výpadovce na Olomouc, místo aby zahnul za mnou na okruh na Svitavy... tak jsem si holt na křižovatce porušil předpisy a místo přikázaného odbočení vlevo to projel rovně, pak překročil max. rychlost tak o 40-50km/h (je tam 100km/h povoleno, někteří snad víte o kterém úseku mluvím) a Hakyho jsem dostihl až ve Slatině kde ho naštěstí napadlo sjet a stál na mostě nahořeHaky píše:Jinak musim pochvalit, dnesni sraz byl celkem podarenej a dekuju moc Celerakovi za navigaci skoro az domu (uz sem jel zase blbe na Olomouc)
Celerak2.0Gti píše: jojo, to je tak když mu to člověk řekne dvakrát co a jak, a on stejně to nepochopí a hrne se dál po výpadovce na Olomouc, místo aby zahnul za mnou na okruh na Svitavy... tak jsem si holt na křižovatce porušil předpisy a místo přikázaného odbočení vlevo to projel rovně, pak překročil max. rychlost tak o 40-50km/h (je tam 100km/h povoleno, někteří snad víte o kterém úseku mluvím) a Hakyho jsem dostihl až ve Slatině kde ho naštěstí napadlo sjet a stál na mostě nahoře![]()
mňo to souhlasím, kdyby mu to člověk dvakrát neřekl... no příště už bude vědět kudy a snad se bude držet a nepojede kam nemáArtie píše:
Haky, ty jsi vážně expert =)))