Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Eco mi nevyhovuje, ta reakce na plyn mi pripada az nebezpecna
. Jinak taky nechapu, proc se EV mod zase sam nezapne a proc neni nastaven aspon do 55 km/h, aby se s tim dalo jezdit ve meste.
RAV4 HSD FWD
Myslim, ze trochu z kopce to bylo jen zezacatku, pak rovinka. Je to od mostu barikadniku k muzeu v praze. Baterka pak mizi rychle, ale to vzdycky. 8. a 9. carka zmizi po delsi dobe a pak dalsi carky uz mizeji rychlejc, ale mam pocit, ze uz se to nekde resilo, ze to dela vsem. 4. carka proste nevydrzi tak dlouho, co osma pri stejny zatezimsp píše: Ahoj, video jsem viděl, jednak si myslím, že se mi auto chová trochu jinak a dále je podle mne vidět že více jak polovina trasy toho videa je z "kopce" až na 3,6 km začíná auto dostávat zabrat a baterie mizí rychleji nebo se pletu?
RAV4 HSD FWD
Ahoj kluci, tak nová zkušenost. Poprvé zapřažen vlek a překvapení se nekonalo. Tedy, žádná kontrola, že je vlek připojen a tedy ani žádný management. To znamená, po zařazení zpátečky hlásí čidla, že je překážka a nabídka ať je vypnu(vypne se celé auto, ne jen zadní
), bohužel však, při dalším startu zůstávají stále vypnuté, je tedy nutné myslet na opětovné manuální zapnutí. Po připojení vleku se z auta stává opak toho tichého, co na něm tak obdivuji, do vozu proniká hluk takovým způsobem, že mám pocit jako by byly otevřeny páté dveře...
Tažné mám originál Toyota vertikální.
Jako bonus jsem před kamarádem zvedl kapotu a zjistil, že mne již několikrát navštívili krysy a Toyota jim opravdu chutná.... (Hrade Králové, u Lidlu, auto tam stálo párkrát, nikdy přes noc)
Zatím tak, no...
Tažné mám originál Toyota vertikální.
Jako bonus jsem před kamarádem zvedl kapotu a zjistil, že mne již několikrát navštívili krysy a Toyota jim opravdu chutná.... (Hrade Králové, u Lidlu, auto tam stálo párkrát, nikdy přes noc)
Zatím tak, no...
RAV4 HSD AWD
Proste Toyota, no. Japonci a maji nedomyslenou elektroniku, to bych se podelal.
Jinak ten hluk s vozikem je od ceho? Jako motor je porad v otackach nebo nejaky aerodynamicky hluk od voziku?
RAV4 HSD FWD
Navíc pozor u toho videa je taky dost ovlivňující to že je motor na provozní teplotě již od začátku to se to pak jezdí úplně jinak..
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Veškerý hluk od vozíku proniká do kabiny, jako by jste si vozík nepřipojily na kouli vně auta, ale přímo do kufru...kadel píše:Proste Toyota, no. Japonci a maji nedomyslenou elektroniku, to bych se podelal.Jinak ten hluk s vozikem je od ceho? Jako motor je porad v otackach nebo nejaky aerodynamicky hluk od voziku?
RAV4 HSD AWD
To dá rozum a taky musí být teplo, jinak by si motor chtěl "přitopit". Dnes jsem opět otestoval, jak jsem výše popisoval cestu ráno do práce, tak dnes naprosto identické, do HK přijedu s prázdnými baterkami a přes celé město jedu bez EVxmirekp píše:Navíc pozor u toho videa je taky dost ovlivňující to že je motor na provozní teplotě již od začátku to se to pak jezdí úplně jinak..
RAV4 HSD AWD
Zkus ještě fígl zapnout hned po nastartování Ev někdy se mi osvědčilo a když to vypadne tak více přidat do pavru z lehká motor se více zahřeje a nepojede ve zvýšeném režimu a měl by rychleji spadnout do Ev modu
Tak dneska ráno Ev umožněno samo spadlo do Ev módu po 600 metrech 13 stupňů a jeden dílek provozní teplota. Chce to s tím autem jet tak že ho rozjet jakoby krátkodobé vyhnat do pavru aby si myslel že už je ohřátý a nepojede na ,,sytič,,
Naposledy upravil(a) xmirekp dne čtv 04.05.2017, 08:49, celkem upraveno 1 x.
Mirku, asi nemluvime reci tveho kmenexmirekp píše:Chce to s tím autem jet tak že ho cikánům jakoby krátkodobé vyhnat do pavru
RAV4 HSD FWD
Sorry psal jsem to v autě tak jsem.na to blbě viděl a to víš slovník
jinak hodně dělá teplota jak to spadne k 8 stupňům tak to jede zase hur
kadel píše:Mirku, asi nemluvime reci tveho kmenexmirekp píše:Chce to s tím autem jet tak že ho cikánům jakoby krátkodobé vyhnat do pavru.
RAV4 HSD AWD
Hele vem si kokpit sprej třeba citronovej a nastříkej tu protihlukovou clonu na haupně.
Dělám to jednou ročně a zatim mi tam nic neleze.
Mam ještě elektronický plašič kun v motoru.
U Avensisu jsem to nedělal a lezli tam taky.
Známej tam má v punčoše mejdlo s jelenem a taky nic, parkuje na sidlišti na hlídanym a na trávě,
Dělám to jednou ročně a zatim mi tam nic neleze.
Mam ještě elektronický plašič kun v motoru.
U Avensisu jsem to nedělal a lezli tam taky.
Známej tam má v punčoše mejdlo s jelenem a taky nic, parkuje na sidlišti na hlídanym a na trávě,
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.