za prvé uklidni svoje vášně

Nevím proč bych si dělal prdel - Dcat se dělal i ve verzi 180k, takže nevidím problem v hlavě (leda v tý tvojí

Ja som kludny, ale prdel si robis dalej. 130kW DCAT je uplne identicky s tvojim ? 2AD-FTV or 2AD-FHV ?tb1000 píše:Ahoj kolego,
za prvé uklidni svoje vášně
Nevím proč bych si dělal prdel - Dcat se dělal i ve verzi 180k, takže nevidím problem v hlavě (leda v tý tvojí) válců ani ničem jiném v motoru.
Nieco take som cital o Challengery, tam tiez vplyvom vonkajsej teploty klesla tesnot o 10% ...tb1000 píše: Turbo - plnící tlak se zvětšil o 200mbarů. tj. jen o 10%.
tb1000 píše:Co se týče převodovky tak nevím o tom že by s ní někdo měl problém.
Typicke vnutorne ospravedlnenie kazdeho tuneratb1000 píše:Nenechal jsem si to načipovat na dvojnásobek![]()
90te roky su uz ta - tam, za horami za dolami ...tb1000 píše:U každýho dílu je kontstrukční rezerva.
Good for you ! Chudak co kupi po tebe, aspon emisnu prejde ?tb1000 píše:Nejsem člověk který si nechá auto do 500000, hodlám ho mít tak do 150 - 200 max.
Ano, mechanikov, co si potom za nase prachy opravuju svoje tuning kary a cez STK idu po znamosti._Spajdr_ píše:Znám spousty mechaniků, co jezdí především Toyoty, Proč asi? a 75% co mají naftu tak mají přehraný data v ECU.
Jedem vlastní ave 2.2 110 kw a má to nahrané na cca 130 Kw a 420 Nm, říkal, že nelituje. Když jede s rodinkou k moři tak jede 5,2L/100 km a výkonová rezerva je neustále připravena.
Rozdíl při prudké akceleraci je opravdu ohromující, žádná prodleva při sešlápnutí plynu a tah jak od vola...
Tak emisemi jsem bez problémů prošelcyril píše:Já osobně bych dělal chip kvůli spotřebě ale domnívám se že emisemi to neprojde co znám lidi vždy tam byl problém.Já to dělal že jsem vždy vyndal chip a dal původní tady to bohužel nejde.Nemám namysli powerbox.