Tak som sa objednanim Corolly 1,6 zaradil medzi vas. Termin dodania je koniec februara. A samozrejme automat.

Nie - niesi jediny. Nakolko mam velmi dobre skusenosti z Aurisu. ja som tiez objednaval manual. Citla som sidce o tom ze CVT je dobre (presiel som si cele toto forum) ale nakolko manual je vynikajuci - ostal som pri klasike.Intri píše:Jsem jediný, kdo chtěl manuál kvůli aspoň nějakému pocitu kontroly nad vozem, když už je tam jinak všechno řízené elektronikou?:)
Jistěže, a když budu chtít podřadit o dva stupně, můžu si dvakrát zmáčknout čudlíček a čekat, až auto pochopí, že to myslím opravdu vážně... Ne, děkuji, prodleva na stisk plynového pedálu stačí, elektronicky řízená brzda je taky "fajn".Kocúr píše:Mimochodom, aj automat ma moznost volby sekvencneho radenia rychlosti, bez spojky samozrejme.
Jasně, ale automatem řadíš tak, že zmáčkneš "tlačítko" v tom fofrklacku. Ne tím, že nastavíš fofrklacek do patřičné polohy.Corolla2014 píše:Asi jsi skutečně usnul v roce 1991. Ale nejenom podřazování reaguje velmi rychle. A čudlíčky zde skutečně nejsou. Řadíš přímo na šaltrpáce ... .
Vyzkoušeno mnohokrát - Volvo S80, Superb, Santa Fe. Automat mi prostě nesedí. Je to pohodlnější, o tom žádná, ale není to pro mě taková zábava. Určitě za tím není cena, jinak bych si nekupoval Corollu v Executivu.Kocúr píše:Taktak, stačilo ten automat aspoň vyskúšať, dať mu šancu.
To si jenom nerozumíme. Je jedno, jestli to tlačítko je u volantu, přímo na páce nebo schované uvnitř páky. Vím, jak funguje sekvenční řazení, šťouchneš do páky jedním směrem, zařadíš vyšší stupeň, šťouchneš naopak, zařadíš nižší. Nezamačkáváš tlačítko někam do volantu, mačkáš ho pákou...Corolla2014 píše:Jsi úplně mimo. U Corolly není na šaltrpáce žádný čudl. S pákou lehce pohybuješ.