Toyota C-HR
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Toyota C-HR
https://www.toyota.cz/new-cars/new-chr/index-new.json
To vypadá docela zajímavě. I když trochu jako Nisan Juke.
To vypadá docela zajímavě. I když trochu jako Nisan Juke.
Re: Toyota C-HR
Kdy admin udělá vlastní větev pro C-HR ?
V sobotu jsem na chvilku zaběl do Tsusho a do C-HR si sednul. Nějak se mi to zatím nezdá, když jsem vyheveroval sedadlo nahoru, tak jsem při nastupování a vystupování "mlátil" hlavou do horního okraje "díry" dveří...je ovšem fakt, že ta horní poloha sedadla byla zbytečně vysoko. Ještě tam zaběhnu a porovnám s RAV....
Jinak se mi to líbí, místo vzadu není velké, ale nijak tragické, kufr normální....pro dva "před důchodem" s potenciálem vnoučat .. ... to stačí...
Tak admine, do toho ....
V sobotu jsem na chvilku zaběl do Tsusho a do C-HR si sednul. Nějak se mi to zatím nezdá, když jsem vyheveroval sedadlo nahoru, tak jsem při nastupování a vystupování "mlátil" hlavou do horního okraje "díry" dveří...je ovšem fakt, že ta horní poloha sedadla byla zbytečně vysoko. Ještě tam zaběhnu a porovnám s RAV....
Jinak se mi to líbí, místo vzadu není velké, ale nijak tragické, kufr normální....pro dva "před důchodem" s potenciálem vnoučat .. ... to stačí...
Tak admine, do toho ....
Hele... až si to koupíš, dej vědět. Já pak adminovi u piva domluvím
Taky se mi to líbí,ale mám nové Verso,tak třeba někdy........
Carina II (r.v.1989)
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
Teda na to že je to vevnitř docela malý, tak je to drahý jak čert...
Bavil jsem se v toyotě o prostoru a je to takovej paskvil mezi RAV4 a Aurisem..
A motory od BMW co teď berou taky nejsou to pravý ořechový..
Vypadá to moc pěkně, ale raději RAV4ku....
Bavil jsem se v toyotě o prostoru a je to takovej paskvil mezi RAV4 a Aurisem..
A motory od BMW co teď berou taky nejsou to pravý ořechový..
Vypadá to moc pěkně, ale raději RAV4ku....
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
Nevím, s kým jsi se o čem bavil, ale motat sem motory od BMW je krapet mimo. V C-HR je buď 1.8 hybrid, nebo 1.2 turbo řady 8-NR, oboje původem toyoťácké.
Pokud jde o prostor, myslím že to zdaleka není špatné - zvenčí to vypadá na míň, než uvnitř ve skutečnosti je. Nevím jak ty, já v tom seděl. Proti místu nemám v té kategorii námitek. Vzadu malá okna, kufr a variabilita ano spíš velký hatchback než rodinné MPV, ale tak je třeba ho brát. Paskvil mezi Aurisem a Ravkou, no nevím... zkus všechny tři a uvidíš.. že jsou každé někde jinde, a dle vkusu a potřeb každého soudruha. Pokud chceš maximální poměr cena/prostor, tak si kup Verso.
Pokud jde o prostor, myslím že to zdaleka není špatné - zvenčí to vypadá na míň, než uvnitř ve skutečnosti je. Nevím jak ty, já v tom seděl. Proti místu nemám v té kategorii námitek. Vzadu malá okna, kufr a variabilita ano spíš velký hatchback než rodinné MPV, ale tak je třeba ho brát. Paskvil mezi Aurisem a Ravkou, no nevím... zkus všechny tři a uvidíš.. že jsou každé někde jinde, a dle vkusu a potřeb každého soudruha. Pokud chceš maximální poměr cena/prostor, tak si kup Verso.
To jsem napsal blbě... s tím motorem od BMW, nepatřilo to k CHR ale všeobecně..
ale s tím místem jsem to myslel vážně. Mám kombi a to co bych naložil k sobě bych do CHR nedal a místo pro mě ( 2metry ) a za mnou taky žádná sláva, takže to budu pořád přirovnávat k nafouknutýmu aurisu.
ale s tím místem jsem to myslel vážně. Mám kombi a to co bych naložil k sobě bych do CHR nedal a místo pro mě ( 2metry ) a za mnou taky žádná sláva, takže to budu pořád přirovnávat k nafouknutýmu aurisu.
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
TOYOTA CHR?
Moj nazor:
-vonkajsi dizajn uputa
-vnutorny priestor sklame (zadna cast)
-cena ohromi
Tak som zvedavy ako dopadnu testy euroncap...
Prve kusy sa predaju ako imidzovka "BLAVA" + okolie,potom trh to vyriesi...
Na pohon 4x4 a pohotovostna hmotnost asi 1550kg motorcek 1,2Turbo ....HOTOVA RAKETA!!!
Moj nazor:
-vonkajsi dizajn uputa
-vnutorny priestor sklame (zadna cast)
-cena ohromi
Tak som zvedavy ako dopadnu testy euroncap...
Prve kusy sa predaju ako imidzovka "BLAVA" + okolie,potom trh to vyriesi...
Na pohon 4x4 a pohotovostna hmotnost asi 1550kg motorcek 1,2Turbo ....HOTOVA RAKETA!!!
ZVOLAVACKA:
https://autozurnal.ta3.com/toyota-zvola ... ym-pohonom
Toyota zvolá do servisu vyše milión áut s hybridným pohonom
https://autozurnal.ta3.com/toyota-zvola ... ym-pohonom
Toyota zvolá do servisu vyše milión áut s hybridným pohonom