Od pondělka 9.1. v LIDLu za 499 Kč a po roce či dvou zase s digitálním displayem (voltmetrem). Vřele doporučuji!slabostka píše:A urcite by ti stacila sikovna Lidlacka za 17E.... 4 rokom, 3 auta, neodpajam, doporucujem...ale holt neni na nej CTEK....
Dobíjení vybité autobaterie
Re: Dobíjení vybité autobaterie
O Lidlácké nabíječce jsem už taky slyšel, ale nikdy ji tam neměli, když jsem tam byl a letáky nesleduji. A fotografie vnitřku na mě taky dojem zrovna neudělaly, viz např. http://www.motorkari.cz/tema/?t=154340& ... oto8575438 , čímž netvrdím, že to je šunt. 

A další zajímavost - už když jsem se začal zajímat o Avensis T25, tak mi přišlo zvláštní to zakončení kapoty vpředu a dnes ráno, když byla na autě zamrzlá ta zledovatělá břečka, tak jsem to nedokázal otevřít, protože se za kapotu nedá rukama vzít a trochu jí pomoct, ani poklepání nepomohlo. No večer už si to dalo naštěstí říct a nabíjím. 

Jak......?MiBo píše:....nabijacka nevhodna na pripojenie ....(U/V) moze poskodit elektroniku auta!!! ...

- sunt to nieje lebo na nete najdes snad stovky dobrych referencii... Ten ctek je fajn ale raz rocne nabit baterku nepotrebujem tak drahu nabijacku... Neviem co ta stala ale ved to su ceny novej baterie... A prave je v ponuke, svagrina malo jazdi a yarisa ma vecne vybiteho takze jej musim zobrat... Prajem dobre starty...xtreo píše:O Lidlácké nabíječce jsem už taky slyšel, ale nikdy ji tam neměli, když jsem tam byl a letáky nesleduji. A fotografie vnitřku na mě taky dojem zrovna neudělaly, viz např. http://www.motorkari.cz/tema/?t=154340& ... oto8575438 , čímž netvrdím, že to je šunt.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Jimmi:
Jak......?
Nabíječku mám obyčejnou - asi je to tato ABSAAR 6A http://www.conrad.cz/nabijecka-autobate ... -v.k842126
PRIPOJ SI JU NA AKUMULATOR V AUTE....."RJ" STOJI ZA TO ALEBO NIE???
AKU NABIJACKU?
KTORE AUTO JE LEPSIE?
Daewo-Matiz
Skoda-Favorit
Toyota-Yaris,Auris,Avensis....
BMW-3,5,7
Volvo-S90
VSETKY POSLUZIA Z BODU A DO B.
(len ked ta vzdialenost bude......troska viac,bezpecnost,pohodlie,spolahlivost.....)
-kua len ta cena-AUTA ALEBO NABIJACKY!!!
Jak......?
Nabíječku mám obyčejnou - asi je to tato ABSAAR 6A http://www.conrad.cz/nabijecka-autobate ... -v.k842126
PRIPOJ SI JU NA AKUMULATOR V AUTE....."RJ" STOJI ZA TO ALEBO NIE???
AKU NABIJACKU?
KTORE AUTO JE LEPSIE?
Daewo-Matiz
Skoda-Favorit
Toyota-Yaris,Auris,Avensis....
BMW-3,5,7
Volvo-S90
VSETKY POSLUZIA Z BODU A DO B.
(len ked ta vzdialenost bude......troska viac,bezpecnost,pohodlie,spolahlivost.....)
-kua len ta cena-AUTA ALEBO NABIJACKY!!!
Dělám to běžně 

Ked nemas navigaciu tak kludne odpoj. Netreba ziaden kod do radia. To mam vyskusane niekolkokrat jak na radiu co ma aj prehravac kaziet z cd mechanikou tak aj na radiu co prehrava mp3.
Obidve radia su original toyota.
Obidve radia su original toyota.
Toyota Avensis T25, 2.0l D4D, 2003, combi, 367000km a stupa...
Jj, v Lidlu za petikilo od pondeli - mam, muzu doporucit. Umi i motorky a jejich gelovky. Za ty prachy super koupe, C-TEK stoji vyrazne vic a neni nijak zasadne lepsi.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

[quote="awe_cz"]Jj, v Lidlu za petikilo od pondeli - mam, muzu doporucit. Umi i motorky a jejich gelovky. Za ty prachy super koupe, C-TEK stoji vyrazne vic a neni nijak zasadne lepsi.[/quote
- akurat ma trosku ... ze nespusti aspon moj starsi model nabijanie uplne vybitej baterky...asi z principu toho nabijania?
- akurat ma trosku ... ze nespusti aspon moj starsi model nabijanie uplne vybitej baterky...asi z principu toho nabijania?
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
CTEK vřele doporučuji, mám tuto nabíječku již několik roků, asi předchozí typ a úplná pohoda. V té cenové relaci, ve které se prodává je to špička. Já ji kupoval na základě testů, které udělali Němci a jasně zvítězila mezi další konkurenci zvučných jmen. V minulosti jsem nabíjel sousedovi a dalšímu známému baterku, kde už se jiné nabíječky "nechytaly" a CTEK je nabil. Je sice dražší, ale kvalita tu je a je naprosto blbuvzdorná, nic se nemusí odpojovat, nastavovat.... tedy něco pro mne. 

Toyota Avensis T27 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2011
Toyota Avensis T25 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2006 ex
Toyota Avensis T25 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2006 ex
Tak jsem vrátil baterii zpět a zatím jsem zpozoroval jenom drobnosti - vynulovaný čas a vymazané předvolby rádia.
- Standa50
- Manager Týmu
To můžu jen potvrdit.Nejenže nabije úplně vybitou baterii,kterou lídlácká odmítá nabíjet ale i když lídlácká hlásí že je nabito,tak CTEK ještě více jak 2 hodiny nabíjí.Na druhou stranu,za pětikilo je na občasné dobití baterie dobrá.Že se může použít na nabítí až 120Ah baterii mi příjde scestný.To by ji nabíjela při 3A minimálně 2 dny a to by se nejspíš roztekla.RIP píše:CTEK vřele doporučuji, mám tuto nabíječku již několik roků, asi předchozí typ a úplná pohoda. V té cenové relaci, ve které se prodává je to špička. Já ji kupoval na základě testů, které udělali Němci a jasně zvítězila mezi další konkurenci zvučných jmen. V minulosti jsem nabíjel sousedovi a dalšímu známému baterku, kde už se jiné nabíječky "nechytaly" a CTEK je nabil. Je sice dražší, ale kvalita tu je a je naprosto blbuvzdorná, nic se nemusí odpojovat, nastavovat.... tedy něco pro mne.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
.Že se může použít na nabítí až 120Ah baterii mi příjde scestný.To by ji nabíjela při 3A minimálně 2 dny a to by se nejspíš roztekla.
- môže... že sa baterka úplne vybije na nulu resp. pod 10V sa stanemálokedy... ak aj - na chvíľu k nej pripojím inú baterku a tá Lidlácka sa spustí... alebo jednoducho naštarujem cez káble...a nakoniec - ak už musím nabíjať "často" tak je čas kúpiť novú baterku.... ale CTEK je zvučné meno len tá cena je akosi mimo môjho pochopenia... ale platí sa za vývoj, značku, dizajn,komfort.... to už by som šiel do DEFA predohrevu spolu so zabudovanou nabíjačkou - udržiavačkou....
- môže... že sa baterka úplne vybije na nulu resp. pod 10V sa stanemálokedy... ak aj - na chvíľu k nej pripojím inú baterku a tá Lidlácka sa spustí... alebo jednoducho naštarujem cez káble...a nakoniec - ak už musím nabíjať "často" tak je čas kúpiť novú baterku.... ale CTEK je zvučné meno len tá cena je akosi mimo môjho pochopenia... ale platí sa za vývoj, značku, dizajn,komfort.... to už by som šiel do DEFA predohrevu spolu so zabudovanou nabíjačkou - udržiavačkou....
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Mám CTEK již 4roky a jsem naprosto spokojený. Předtím jsem měl Bosch, který jsem po roce reklamoval a místo něj si právě vzal CTEK. CTEK nabijí baterie se zbytkovým napětím od 3V, což bohužel ta z Lidlu, nebo Bosch neumí.
AUR 10, OCT II, VER 13