značkový i neznačkový servis v Brně a okolí

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
Alfieri21
Člen Týmu
Příspěvky: 1
Registrován: sob 06.06.2015, 10:34

značkový i neznačkový servis v Brně a okolí

Příspěvek od Alfieri21 »

Dobrý den,

chtěl bych poprosit o radu, kam s autem na servis?

Zaprvé hledám značkový, kvůli dvěma svolávacím akcím na Avensise 2.0VVTi z 2003 (něco s airbagem a s "palivovou tyčinkou v motoru" - bohužel jsem nezjistil víc).

C&K nechci - když jsem v minulé práci vybíral služební auto (duben roku 2015), tak se chovali hrozně arogantně asi bylo 550 tisíc málo (hrozně se chovali jak na Mařákově, tak i na Vídeňské).
ID auto taky nebrat. Tam jsem byl, slíbili, že na svolávačku objednají díly. Pak jsem tam dvakrát volal, a že díly zatím nejsou a že se ozvou. Už je to dva měsíce a nic :-/ Takže tam ne.

Jaký je další blízký autorizovaný servis? Ideálně něco s dobrou referencí.


A zadruhé hledám nějaký servis, kde jsou šikovní. Mám na autě P0171 and P0174 (system too lean) a všichni se hned těší na kšeft, že vymění lambdy, přitom tam jsou 4 nový univerzály od Densa. Moje podezření je netěsnost výfukoového systému. Zkrátka potřebuji někohoo, kdo se nebude jen těšit na snadný peníze za 4 nový lambdy, ale kdo si otevře servisní příručku a zkusí i ty další věci (paliv. filtr, těsnosti jak na straně nasávání, tak výfuku, MAF atd.).

Předem všem děkuji za rady a doporučení.

S pozdravem,
Alfieri21
Pavlos1983
Člen Týmu
Příspěvky: 6
Registrován: stř 12.08.2015, 10:58

Re: značkový i neznačkový servis v Brně a okolí

Příspěvek od Pavlos1983 »

Já jsem se teď nedávno dostal do tohoto autoservisu. Byl jsem tam poprvé, jinak chodím jinam. A celkem se mi jejich práce zdála ok. Hlavne, teda co je dobré, že mají non stop odtahovku. Takže mě večer odtáhli, to mi dost ušetřilo nervy.
Uživatelský avatar
Srandista
Manager Týmu
Příspěvky: 325
Registrován: sob 25.07.2009, 23:56
Bydliště: Brno

Re: značkový i neznačkový servis v Brně a okolí

Příspěvek od Srandista »

ID Auto a C&K su jedine autorizaky v Brne.

Pokial si objednal airbag v ID Auto, tak uz na jeho vymenu nemozes ist nikam inam. V systeme je zaznamenana poziadavka na VIN tvojhou auta v konkretnom servise, a dalsi servis ti povie, ze si na zvolavacku objednany inde (toto viem z vlastnej skusenosti). To ze ID Auto airbag este po dvoch mesiacoch nema ale nie je ich chyba. Mne trvalo dodanie airbagu cca mesiac a pol, skratka oni ich na sklade nemavaju preventivne, ale kazdy sa musi jednotlivo objedavat z centraly, na zaklade poziadavky od zakaznik a po obdrzani zvolavacieho dopisu.

Co sa neorigo servisu tyka, ja som nedavno riesil brzdy v Power Service, a robotu si odviedli svedomito, aj mi odporucili, na co si dat bacha a tiez aj pvoedali, co mam kupit na vymenu, aj ked som im povedal, ze auto chodim servisovat inam.
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“