Blinkr ve zpětném zrcátku T25

vše ohledně modelové řady Avensis
karlos76
Řidič

Re: Blinkr ve zpětném zrcátku T25

Příspěvek od karlos76 »

m5t píše:Mrkni na trubku https://www.youtube.com/watch?v=a41UcIlox1E , lepší než sáhodlouhé popisy :wink: možná bude stačit nějaký kontaktol.
Ahoj, diky za tip. Zkousel jsem to zrcatko vyndat dle videa a neslo mi to. Bal jsem se, ze neco urvu. V kazdem pripade se to rozblikalo, takze urcite nekde spatny kontakt. Takze druhy pokus az blikani ustane :-)
Prius + 2013
Auris HSD 2015
Ex. Avensis 2.2 D-CAT 2007, Corolla 1,3 1995
modus ponens
Řidič

Příspěvek od modus ponens »

Podarilo sa to niekomu rozobrat? Mne to viac neblika ako blika, i ked teda aktualne zrovna blika. :)
Skusal som to vypacit podla videa, ale mam dojem, ze vo videu je to zrkadlo uz rozobrate a pre ucely natocenia videa iba slabo nasadene, alebo je uz po spatnom nasadeni uvolnene a nedrzi ako povodne. :roll: To moje totiz kladie velky odpor, nechcem zlomit zadny uchyt.
Toyota Avensis Wagon T25 2.0 D4D 93kW 2008
Mehero
Řidič

Příspěvek od Mehero »

Zdravim, riesil som to cca pred 2 rokmi. K smerovke sa dostanete tak ze demontujete kryt nie zrkadlo a potom su tam skrutky na ktorych drzi smerovka... Ja som ju rozlepil a dostal som sa k plosnemu spoju na ktorom su osadene ledky a nejake tranzistory. V mojom pripade bola vadna 1 ledka a 1 tranzistor... Potom som to vsetko pekne poskladal a funguje to do dnes. Staci ak mate sikovneho elektrotechnika v okoli a v pohode to opravi...
Avensis combi 2D-4D 2007
Rav4 2.0 VVTI 2008
Odpovědět

Zpět na „Avensis“