+ stahování oken + centrál (všechno uděláno na rychlou instalaci - zapojí se + a kostra)
Cena dohodou, možno i s instalací

Co přední světlomety? jeden mi odešel a koukám že se musí měnit celej kvůli žárovce, nebo ne?Zíbi píše:V neděli přivezu 5 gen Gti na díly, kdyby měl někdo o něco zájem dejte vědět. Palubní deska je pryč a interiér taky. Motor by měl být ok. Převodovka má špatnou 2. popř. mám ještě 2 převodovky se špatnou 3
Žárovku H4 normálně vyndáš, pokud odešla taMaestroD píše:Co přední světlomety? jeden mi odešel a koukám že se musí měnit celej kvůli žárovce, nebo ne?Zíbi píše:V neděli přivezu 5 gen Gti na díly, kdyby měl někdo o něco zájem dejte vědět. Palubní deska je pryč a interiér taky. Motor by měl být ok. Převodovka má špatnou 2. popř. mám ještě 2 převodovky se špatnou 3
Světla už nejsou bohužel, zbyly jen parabolyPavo.B. píše:Žárovku H4 normálně vyndáš, pokud odešla taMaestroD píše:Co přední světlomety? jeden mi odešel a koukám že se musí měnit celej kvůli žárovce, nebo ne?Zíbi píše:V neděli přivezu 5 gen Gti na díly, kdyby měl někdo o něco zájem dejte vědět. Palubní deska je pryč a interiér taky. Motor by měl být ok. Převodovka má špatnou 2. popř. mám ještě 2 převodovky se špatnou 3
Pavo.B. píše:Hodinu?Vysuneš světla, odpojíš pojistku pro světla aby ti to náhodou neucvaklo prsty, vezmeš šroubovák, odmontujes šroubky na krycím plastu, jde blbě vyndat pokud tam máš tu karbonovou lištu pod (tu je taky možné odendat), vyndáš ten plast, povolíš šroubky na plechovám ráměčku co drží parabolu ( nejlépe zmagnetizovaným šroubovákem, aby ti malí parchanti nespadli někam a vyndáš celou parabolu, odpojíš patici a máš to venku