Hever
Re: Hever
ja som kúpil tento: http://www.autodoplnky-shop.eu/zdvihaky ... noznicovy/
ani som moc neriešil, že by to nemuselo sedieť, tak snáď som kúpil dobre...?
kupil som tam aj klúč tento: http://www.autodoplnky-shop.eu/naradie/ ... univerzal/
ten som už skúšal a dobrý je..
ani som moc neriešil, že by to nemuselo sedieť, tak snáď som kúpil dobre...?
kupil som tam aj klúč tento: http://www.autodoplnky-shop.eu/naradie/ ... univerzal/
ten som už skúšal a dobrý je..
Toyota Auris TS 1.6 2015
Do kufru Aurise TS 2015 nahoru se vejde plnohodnotné kolo 205/55 R16 a tak mi zbývá sehnat ještě hever. Nebudu se spoléhat na lepení a kompresor
To tu opravdu nikdo nemá hever v Aurisu 

Toyota Auris TS MC15 WG 1.6 Valvematic 6M/T 1G2 GRAY ME Trend+ 9/2016
Změř to podle rantlu na prahu....
a niekde z druhej ruky ste nehľadali? šak tých heverov musí byť všade kopec.... dojazdovku som tiež hľadal z jazdeného japonca z vrakoviska... na výmenu kolies je lepší ten hydraulický, dvihnete celý predok - zadok auta , nekrúti sa karoseria a vyhnete sa tlaku na prahy... k rezerve samozrejme ten ľahší kosoštvorec...
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
To je super. Myslel jsem, že všichni jezdíte bez rezervyamulet píše:O víkendu budu měnit kola, tak pokud nebude někdo rychlejší, tak ti hever změřím a nafotím.

Toyota Auris TS MC15 WG 1.6 Valvematic 6M/T 1G2 GRAY ME Trend+ 9/2016
- už boli takí čo po prvom defekte a "oprave" lepiacou sadou hodili celý ten sakrament do koša a okamžite prikúpili rezervu či dojazdovku... nemám osobnú skúsenosť neviem aké sú limity toho lepenia... lepiacu mám v garáži keby niekto chcel náplň, kompresor si nechám...asteroid píše:Tak já většinou jezdím bez rezervy, akorát když vyrážím někam na dovolenou nebo dlouhodobější cestu tak jí do auta dám.
Na obyčejné couračky a kratší cesty vozím jen lepící sadu...
Všetko sa poserie vždy v tú najhoršiu dobu... dnes idem do práce, zaspal som, vonku mrzlo, škrabanie bolo na hovno, zámok zamrznutý,nový OBI časový spínač nezopol predohrev a ešte 500m od parkoviska mi odpadol zadný tlmič výfuku... ale na Fiate.. takže keď sa zadarí tak je deň hneď krajší...

Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Pokud to někomu ještě pomůže, dávám sem ty rozměry heveru, respektive toho žlábku ve tvaru "U" na vrcholu heveru, kde se hever dotýká auta: vnitřní šířka = 1,75 cm, vnitřní výška toho účka = cca 2cm. Fotky mohu poslat do mailu (ke vkládání fotek do fóra jsem se ještě nedopracoval...)Radek_SL píše:To je super. Myslel jsem, že všichni jezdíte bez rezervyamulet píše:O víkendu budu měnit kola, tak pokud nebude někdo rychlejší, tak ti hever změřím a nafotím.
Origo hever od Toyoty jsem měl jak u staré Corolly, tak nyní u Aurise, celkem mě překvapilo, že na rozdíl od Corolly se mi ten hever u Aurise při prvním použití začal nějak divně ohýbat, že by začali šetřit na materiálu??
Ad lepící sada vs. rezerva - lepící sada bylo to první, co mi letělo z auta ven. Naštěstí jsem zatím nikdy nepíchl, ale to riziko, že mi lepící sada nezafunguje a budu muset řešit třeba odtahovku, mi za to nestojí.
Toyota Auris TS 1.4 D-4D r.2014
Toyota Corolla Wagon 1.6 r.1998 (ex)
Toyota Corolla Wagon 1.6 r.1998 (ex)