Vodní pumpa auris - výměna

nová modelová řada - nástupce Corolly
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Zajimave...u jednoho auta bych tomu veril, ale ja mel auto pred desinfekci klimy peclive povysavane a vycisteny interier...zkratka jarni uklid :))
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

To bude spise o vnimani kazdeho jedince... Nesmime zapominat, ze pokazde, kdyz vypnes klimu, tak ti neskutecne poskoci hodnota vlhkosti vzduchu (nahoru). A to uz samo o sobe muze mit u nekoho obrovsky skok ve vnimani kvality a "pachovosti" vzduchu... Rekl bych, ze je casto kolem toho hysterie, podnecovana cistici klimatizaci....
Back in Czech.
Rostislav
Člen Týmu

Re: Vodní pumpa auris - výměna

Příspěvek od Rostislav »

Mě vodni pumpa odešla v 67 tisicích Km prej to byla běžná závada stalo se mě to po záruce škoda no ale vodní pumpu mi tam dal jeden borec z 1,6 avensisu tam už davali ty vodni pumpy s lepším kolečkem z venku na remenici (více krytá atím se sul nedostala na to a nevyžrala tesněni)
petvos
Člen Týmu

Re: Vodní pumpa auris - výměna

Příspěvek od petvos »

Zdravím, také jsem dnes měnil vodní pumpu. Začala vydávat hrozný zvuk. Po demontáži bylo jasné proč. Ložisko se zadrhlo a bylo to. A to mi už před 5 lety tvrdily v servisu Toyota že by chtěla vyměnit, že prosakuje. No a ještě těch 5 let vydržela aniž bych musel dolévat kapalinu. Výměna není zase tak složitá, zato cena je o něčem jiném 2100,-.
Odpovědět

Zpět na „Auris“