Protože autíčku bude koncem srpna 7 let /- teď najeto 104 tisíc /oslavíme..pěkně se spolu namažeme..

Neautorizovaný servis - ale podle přístupu velmi poctivý mechanik - udělal předběžnou prohlídku s tím,že to bude trvat tři dny...
A protože to mám k němu 20km - ikdyž jede autobus - půjčil zdarma !!! náhradní octávii / ježišmárja,co jsem se s tím traktorem nadřel - furt šlapat na pedál,furt kvedlat tím klackem...odvyknul jsem silně obyčejným autům

No, prý po odplastování spodku - a že jich tam je- byl dost nemile překvapený,jak to je silně pod těmi plasty zasaženo rzí...to od japonce nečekal./a já už vůbec ne.../..zvlášť v místech svárů
Takže kvalitní umytí silnou Wapkou,vysušení vzduchem,oblepení celého auta do folie...a broušení a broušení..vyfoukání celého spodku,umytí techničákem...pak epoxydový základ,nějaký elastický prostředek mezi plechy...vystříkání dutin -padlo tam 5 lahví ,na spodek černý vosk / 7 lahví /...cca 18 hodin .myslím poctivé práce.
Prý už mě dlooouho nechce vidět,co na tom bylo práce...

Stálo mě to dost : 8 a půl...dává mi na to 4 roky záruky...
Jak jste na tom vy ostatní...nebo jsem vyjímka,a trefil jsem na špatně ošetřené auto ? když jsem to kupoval,spodek vypadal v pořádku - no,ale pod ty plasty člověk nevidí...a odborníka Jirku taky člověk nenajde na každém rohu...

Konec slohového cvičení....