TOYOTA...NASRAT PANOVE
TOYOTA...NASRAT PANOVE
Po dlouhém uvažování, jsem se rozhodl že napíšu svou prvni recenzi na Toyotu Corollu e11 ( kterou jsem cerstve zakoupil) a najel 3500 km. Pokud chci dnes hodnotit svou Corollu..musim se přenést 16 let zpět a pak mohu hodnotit. Pokud srovnám konkurenci v kategoriích 1.4 obsahu je Corollu vvt-i silou motoru vskutku zajímavá. Bez ohledu na kW, každý kdo někdy měl možnost řídit nebo vlastnit BMW E30 v průměrném obsahu 1.6 bude souhlasit že projev motoru je trosku podobný tjs v malých otáčkách ticho a ve větších ožívá. Vnitřek je plný měkčeného plastu což je fajn na údržbu. Sedačky jsou mismas který evokuje velur ve 124 a mikroplys u babičky. Ergonomické umístění ovládání steracu,mlhovek atd je krásně jiné a dle mého soudu tak trochu i poctive. Pokud se zaměřím na samotnou jízdu..tak je to z čeho mám vždy radost. Nic není preposilovane, nic není nečitelné, nic není nemožné. Proste auto u kterého rád přemýšlím když predjizdim různé wv a jiný mainstream ( fádní) počítám zda můžu predjizdet, počítám že mě zatáčka může vyhodit, počítám se smykem..proste řízení mě baví. Nevytváří pocit že jsem lepší řidič než jsem. Ale i pár tech.preslapu se vždy najde. Mdle osvětlení topení, absence středového osvětlení na stropu,pocit těžkosti při zavírání dveří, špatně řešena ikona rezervy. Proste není to dokonale auto..ale stejně stojí za to si ho koupit. Na otázku..proc jsem si jako své 30 auto koupil 16 let starou Toyotu..odpovidam tedy...Nasrat pánové..nebot jsem v jádru spokojený
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: TOYOTA...NASRAT PANOVE
No, nám to neříkej, tohle piš na BMW fórum
Tam to psát nebudu..mel jsem několik BMW a střetu na fóru a big BMW srazu
- Tygr
- Věčnej rejpal
Ty jo, podle názvu tématu jsem čekal uvnitř něco úplně jiného, ale tak proti gustu..
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Pokud tě název nadzvedl...tak sorry
- Tygr
- Věčnej rejpal
No člověče, v podstatě jo
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Topení by asi zasluhovalo vyměnit žárovku. Někdy se vypaluje i to plexi, které přenáší světlo na páčky. Přebrousit, přeleštit, dát třeba LEDku.denny píše: ...i pár tech.preslapu se vždy najde. Mdle osvětlení topení, absence středového osvětlení na stropu,pocit těžkosti při zavírání dveří, špatně řešena ikona rezervy...
Dveře je potřeba občas promazat a seřídit.
Osvětlení na stropu mívaly i ty nejlevnější verze, fakt ho tam nemáš.....?
Ikonu rezervy by sis jako představoval jak....??
Ale no taak. Přece nebudeme jak malé holky . Podstatné je zda chápeš co ta recenze má vyjádřit. Vyhnul jsem se faktum, které jsou dokola všude psaný a napsal jsem jak to vidím já
Ikona rezervy..by mohla mít zvukovou odezvu...treba. Dveře promazat nepotřebuji..jen jsem tím chtěl naznačit fortelnost. Pokud budeš mít někdy možnost..otevri a zavřít dveře u Citroënu ZX a pochopíš. Přirozeně vnitřní osvětlení v autě mam..ale chtělo by to možná umístit vhodnější. Vím že za ovladačem topení je osvětlení..a navíc maká..ale je to takové feliciovsky mdle..studene..opatrne..
Ale joo..radci budu trpět pipnuti nádrže než senzor únavy...no ty woe!!! To bych nedojel ani za roh
Mě taky ve škodoffkách vždycky děsně vyděsí to hlasitý pípání.
A jinak jsem Ti chtěl jen sdělit, že si stěžuješ na nesmysly a Tvoje Corolla je naprosto dokonalé auto
A jinak jsem Ti chtěl jen sdělit, že si stěžuješ na nesmysly a Tvoje Corolla je naprosto dokonalé auto
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mu vynadáš zejtra v Kampáriu... Denny se rozhodl poznat nás, zdejší pražskou smetánku...Jimmi píše:Mě taky ve škodoffkách vždycky děsně vyděsí to hlasitý pípání.
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tywoue, já málem zapomněl29Carlos píše: Mu vynadáš zejtra v Kampáriu...
díky
Hele vy smetanko v kolik tam zítra budete?
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Prý od 19:oodenny píše:Hele vy smetanko v kolik tam zítra budete?