Přední ochranný rám Rav4 2000-2005
Přední ochranný rám Rav4 2000-2005
Zdravím, má někdo z Vás legální přední ochranný rám na Ravce 2000-2005? Zajímalo by mě foto typového štítku, případně přímo typovej list, pokud jste to přihlašovali dodatečně.
Re: Přední ochranný rám Rav4 2000-2005
Zdravím, chtěl bych dát na ravkuII nášlapy. Je na to naka příprava už z výroby??? Nebo se to dodělává dodatečně?? Nemáte někdo foto přidělani??? A jak je to se zapsáním do TP??? Dik
Ochranný rám se dá legalizovat i dodatečně .Zrovna to řešíme .
Máme rám od výrobce který již zanikl . Typový list je starý a štítek na rámu by nalepovací a už je sloupnutý vlivem počasí .
Na nejlevnejsiramy.cz jsem kontaktovali člověka který na základě fotografie je schopen dodatečně tento rám homologovat (musí se podobat jejich produktu) chce za to 3000 a poslat velký TP . Pošle nám hlinikový štítek na nanýtovaní na rám a zapis do TP.
Ověřeno ,že nás s rámem takhle jak je vyhodí z STK.
Na nášlapy je na Ravce příprava... Jsou tam 3 ploché body z vnitřní strany prahů na sešroubení máme rok 2005 .
Máme rám od výrobce který již zanikl . Typový list je starý a štítek na rámu by nalepovací a už je sloupnutý vlivem počasí .
Na nejlevnejsiramy.cz jsem kontaktovali člověka který na základě fotografie je schopen dodatečně tento rám homologovat (musí se podobat jejich produktu) chce za to 3000 a poslat velký TP . Pošle nám hlinikový štítek na nanýtovaní na rám a zapis do TP.
Na nášlapy je na Ravce příprava... Jsou tam 3 ploché body z vnitřní strany prahů na sešroubení máme rok 2005 .
Tak jestli to takhle jde, bylo by to super, zkusím jim napsat a uvidíme...díky .Stenlie píše:Ochranný rám se dá legalizovat i dodatečně .Zrovna to řešíme .
PS:...kdyby se ti chtělo poslat foto rámu který homologujete a podobal se tomu co mám, tak bych klidně odkoupil kopii typového listu a foto nového štítku na rámu .
Zdravím,
Dnes jsem byl na technické a s nášlapy i předním rámem jsem prošel v "pohodě".
Mám tyto namontované origo v Toyote při koupi vozu v roce 2004,ale nikde nikdo nebyl schopen dohledat nějaké papíry, jen jsem se dozvěděl, že to není origo náhradní díl a prý jedině odmontovat.
http://www.spoilercentrum.cz/produkty/t ... rez-ram-3/
(prvně jsem se poptal a až třetí STK byla v pohodě a tam jsem to nechal udělat)
Nášlapy prý neřeší (mají nalepený hologram cobra) a pokud máte na předním rámu světla, tak je prý nějaká nová výjimka a je to držák světel.
Tomáš
Dnes jsem byl na technické a s nášlapy i předním rámem jsem prošel v "pohodě".
Mám tyto namontované origo v Toyote při koupi vozu v roce 2004,ale nikde nikdo nebyl schopen dohledat nějaké papíry, jen jsem se dozvěděl, že to není origo náhradní díl a prý jedině odmontovat.
http://www.spoilercentrum.cz/produkty/t ... rez-ram-3/
(prvně jsem se poptal a až třetí STK byla v pohodě a tam jsem to nechal udělat)
Nášlapy prý neřeší (mají nalepený hologram cobra) a pokud máte na předním rámu světla, tak je prý nějaká nová výjimka a je to držák světel.
Tomáš
Rav4, 2.0 vvti ,2004