22-23.7.2016 Japan Session

pravidelné i nepravidelné
Odpovědět
Nemesis
Člen Týmu
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 16.04.2015, 20:52

22-23.7.2016 Japan Session

Příspěvek od Nemesis »

Přijeďte do areálu s koupalištěm a toboganem vyhrát 3 autoradia a 2 repro soustavy, CCS karty na benzín nebo naftu, Premium Xenon kity, Ultra Japan snowboard a další ceny.
Pokud nestanujete, chatku si můžete vzít až na recepci je jich velký počet. Osoba za 175,- kč. Stan za 75,-

V pátek začínáme v 18.00hod, pak nás čeká Ultra Párty s DJ který hraje v nejlepších klubech světa. Bubnování se soutěží. Páteční sranda tombola, losování snowboardu. Plavecká a helium soutěž a samozřejmě 3 nej Neon vozy.

V sobotu Ultra novinka - aby všichni dostali šanci, vyhlašujeme z každé značky 3 NEJ vozy tj. 3 Nej Toyoty, 3 Hondy, 3 Miciny, 3 Nissany, 3 Mazdy, 3 Suzuki ! Dále 3 nej výfuky, 3 nejpočetnější kluby, 3 nej slalom party, 3 nej holčičí káry, 3 nej seriovky. Nejlepší lak, kola, interiér, audio, motor. Nejvzdálenějšího účastníka, raritu a další. Registrace do soutěží sobota 9-11hod. Pak sranda plachta, měření laufů, koupání v koupališti nebo ve 2 bazéncích přímo u Party stanu /proto berte vodní gany...
Vyřádit se můžete na H5 baru, bistru, restauraci a v jídelně. Můžete i grilovat. Nezapomeže sebou vzít nějakou kámošku at vám také vyhraje rádio. Nafukovací lehátka a zvířátka do koupáku.
Před vyhlášením dáme foto Spanilou jízdu a další sranda soutěže. Vyhlášení s tombolou proběhne mezi 16-18hod.
Samozřejmě jak je zvykem si pobyt kvůli koupání a letnímu kinu můžete prodloužit až do neděle.

Letos nemůžete chybět, bude sranda a více než 25 soutěžních kategorií i pro neřidiče nebo seriové vozy.

Dorazte 22.7. nebo 23.7. do známého tuning areálu Konopáč v pardubickém kraji. Vstup za oba dny včetně tomboly s hodnotnými nejen audio komponenty známé značky je 250kaček.

Sledujte JapanCamp2016 facebook nebo webové stránky Japancamp

Těšíme se , tento benzínový víkend si opravdu užijete!
Odpovědět

Zpět na „Ostatní srazy“