Spodní ochranný kryt benzínového motoru
- Rolling Dog
- Řidič
Re: Spodní ochranný kryt benzínového motoru
farnell : mam tam diery o priemere 7 mm. vdaka
Corolla 1.6 Valvolinematic, 2009

Myslel som si. Takze tie z môjho odkazu a za tu cenu su podla mna jednoznacna volba.

Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Potvrzuji. Použil jsem na horní i dolní kryt motoru ty 7mm z ebay a drží dobře. 

-
- Člen Týmu
Nazdar,
za pár dní budem majiteľ Aurisu 1,2 (áno viem 1,2 je nový motor, neodskúšaný časom, nikto ho nechce...) dobre naspäť k téme, som zvedavý ako je to s krytom motora zo spodnej strany, pretože čo tu čítam, tak ma dosť zarazilo, že je to volné bez krytu. No ale vidím svetlo nádeje v niektorých vašich postoch, na eBayi som videl nejaké kryty motora, avšak nie pre novú Aurisku, má niekto z vás nový Auris, najlepšie motor čo ja a ten kryt? Ak áno, kde ste ho kúpili? Teraz cez leto je to ešte zbytočné riešiť, ale do zimy by som to chcel spraviť. Keďže na Slovensku sa cesty až tak nesolia, skôr sa navozí tona štrku.
za pár dní budem majiteľ Aurisu 1,2 (áno viem 1,2 je nový motor, neodskúšaný časom, nikto ho nechce...) dobre naspäť k téme, som zvedavý ako je to s krytom motora zo spodnej strany, pretože čo tu čítam, tak ma dosť zarazilo, že je to volné bez krytu. No ale vidím svetlo nádeje v niektorých vašich postoch, na eBayi som videl nejaké kryty motora, avšak nie pre novú Aurisku, má niekto z vás nový Auris, najlepšie motor čo ja a ten kryt? Ak áno, kde ste ho kúpili? Teraz cez leto je to ešte zbytočné riešiť, ale do zimy by som to chcel spraviť. Keďže na Slovensku sa cesty až tak nesolia, skôr sa navozí tona štrku.
Toyota Auris 2016 1,2 Trend+
Myslím že nove benzinove mototry u aurisku i 1,6 mají spodní kryty automaticky ( od 2011 ) a ta 1,2 s turbem asi take bude mít..... 

….
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 21:28, celkem upraveno 1 x.
-
- Člen Týmu
Auto už mám druhý deň, v 1,2 je spodný kryt motora.
Toyota Auris 2016 1,2 Trend+
…..
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 21:28, celkem upraveno 1 x.
není to z důvodu chlazení u multidrive?
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
….
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 21:27, celkem upraveno 1 x.
Tak jsem si konečně lehnul a kouknul zespoda na auto. Já tam kryt mám, od nárazníku až k uchycení přední nápravyBeneold píše:My mame 1,6 multidrive S a cez motorovy priestor si mozes hadzat futbalovu loptu.. Na kryt zabudni... Dokonca neexistuje ani, ako EX dovybava. Pytal som sa u predajcu BA.

Auris TS 1,6 2016

…..
Naposledy upravil(a) Beneold dne pon 21.07.2025, 21:26, celkem upraveno 1 x.
Asi jsem to špatně napsal. Kryt mi končí cca v místech poloos.. Takže žádné prohazování fotbalového míče.. Ne v něm pár montážních otvorů, ale jinak kryje zespoda celý motor..
Auris TS 1,6 2016