Libor12> nevim o jakej olejovej problém jde... já vim jen to, že původní lahvičku s olejem co sem dostal k autu tam mam v kufru jako suvenýr. proběhla jedna výměna oleje minulej rok a žádnej olej nemizel a nemizí... ani kapička, to by mi blikla kontrolka. Proto tam je. + K Yoshimuře se chovám slušně, ale chovat se slušně k Yoshimuře znamená jí i točit do 6000 rpm 4.500- 6000 je to eňo ňuňo...Boxer skvělej.
Ne nevěřim že by Yoshimura měla problém. Kdyby měla řek bych to. Kdyby tohle nastalo, bude to konec Subaru v EU. Nikdy bych si Subaru pak nekoupil.
Nevěřim ale že se to týká Yoshimury, takže to neni muj problém.

jediná závada za 2 roky byl 1 ohnilej zkorodovanej šroubek u světla a křupající tapec u dveří spolujezdce... + akce retarderos...
problémy Dieselů mě celkem nezajímaj... do XV se hodí benzin, v Japonsku se diesely ani neprodávaj... má to logiku.

Pokud by existoval problém s FB-20 kterej by se měl týkat všech aut... tak by to znamenalo cca pomalej konec subaru jako značky. a to doslova. Nejen že by zklamali sami sebe- japonce, ale amíky a zbytek světa. Osobně si myslim že je to HOAX
A vždycky se dá se dohodnout, s micronem určitě

No kdyby se Yoshimuře udělalo "nevolno" tak bych si dal FA-20 zdarma a byli bysme kamarádi... nebo money back.
Ale je to HOAX. Kdyby to byla pravda, už dávno by mi zvonil foun od Freye... stejně jako mi sami volali aby mi řekli že se mam stavit na servisní prohlídku

To Frey se stará až až...
To je příjemný... zvláště když je mam gratis... za "retarderos" stejně si mě chtěli pozvat... jako k doktorovi

Ale že by ti sám doktor volal... to mě mile překvapilo

řikal sem nemam čas Subaru fachá perfektně, stavim se tak za 14 dní ok? OK... díky Perfektní komunikace Emil Frey. +++++
+ je tu ještě jeden problém a to sice ten, že pokavaď ten hoax je z usa... tak tam berou rok výroby o rok jinak než všude jinde... je to celý o rok posunutý tam maj 2015 v roce 2014
+ další sranda je v tom, což mi řikal kdysi servisní šéfík u Freye že do USA jdou zásilky dřív než pro Evropu... takže prostě v autech 2014 v EU na který se čekalo jsou právě už modifikovaný motory, tzn ne ty samý co v USA.
2011-2015 ta pomlčka je právě to a to datum je problém

pro evropu prostě platí 2014 OK kapišto? Problém v EU je od 2012-2013 netýká se modelovýho roku 2014 a vejš... ale o tom jsme se bavili někdy na začátku... takže HOAX.
Takže ještě 1X... 2011-2015 v překladu z USA do EU znamená 2011- 2014 tedy 2011-2013 (a možná pár modelů ze začátku 2014)
Yoshimura byla vyrobená na zakázku od 10/2014 tedy dle USA jako model 2015 Už to chápeme???? Celou dobu se bavíme o hoaxu.... resp. o jasný věci že ty první motory měly vadu 2011-2013(2014) je v závorce.... tam došlo ke změně. Jedná se tedy pořád o původní závadu o který se ví už 4 roky. HOAX
ps: k žalobě se nepřipojuji protože se to Yoshimury netýká, ta má svojí lahvičku v kufru a ani kapka neukápla a nebyla sežrána... + jako bonus i celica už tak nekape jako dřív... ta má taky celkem nulovou spotřebu oleje... celi 3SGE jezdila i na olej z Lidlu... a jak šlape.... tý je to fuck... kvalitka motor

a stejnou kvalitu cejtim z FB20 po úpravě resp. série 2014/2015
Byl sem ubezpečen že tenhle problém co se furt vomejlá se Yoshimury netýká. A věřim panu Novákovi z Freye, je to seriozní a chytrej milej sympatickej člověk.... resp. řekne i to co by jakoby nemusel... a už vůbec by nemlžil vůči mně, když musela přiject delegace z japan a testovat tu retardery aby měly i modely 2016 "normální podvozek" Navíc sem jim pomoh dekodovat barvy... atd... nejsem tam branej jako normální konzument, ale ten co toho ví až moc.... a všichni znaj i celicu 706, tady se komunikuje narovinu.... celica má respekt.
Já díky ní nepospíchám... nepotřebuju aby byla servisní prohlídka hotová v tolik a tenhle den... je mi to jedno... klíííídek neni kam spěchat... celica mě jistí

Z Yoshimury ani z Celicy by se neměli v servisu nikde stresovat... prostě pohodička.... a za to chci a mam fér komunikaci a jednání... fainos
Vtipný bylo když mi nabízeli náhradní auto... když se testovaly ty retardery... řikám, ne díky nepotřebuju, Celica.... díky ale já sem v pohodě
ps: Libor12> jako respekt k tobě mam, velkej, ale nesmíš se nechávat unést Hoaxem... a dál ho roznášet, tim se stáváš vlastně virem, bacilem.... a to mi k tobě nesedí... nebašti ten net... až tak.
problém je v pomlčkách a co je přesný datum čeho se co týká a to je goulash.... kterej ti vysvětlí klidně a perfektně třeba pan Novák od Freye... rád si s tebou popovídá... stačí zavolat na Freye, stodůlky--- a vyžádat si ho.... ví toho víc než HOAX bláboly a řekne ti to přesně. Abys měl klid

s FB20 problém ty data a pomlčky jsou... nikdo neví kdy to začíná a kdy končí !!!a jak kde!!!...

Amíci už vůbec...
Prostě dle mých info problém s FB20 skončil někdy v 1/2 2014 nebo na jaře... ale tedy v usa se prodávaly jako modely 2015 protože tam jsou magoři a jsou o rok dopředu

tak asi tak...

Pan Novák ale ví přesně kdy sem přišly poslední vadný kusy a kdy přišly nový.... tak se ho zeptej, mě to nezajímalo... já sem nad vodou

"údajně" Yoshimura cajkoooo sushidooo

Yo Yo yo shi MURA
Libor12> a nejsem vážený pán ale stále svobodný mládenec mladivostok co tak zkoumá že ty 20 potřebujou nějakou jistotu tu ale potřebuju i já... v 34 ale tak člověčsky se cejtim tak na 25

sice trocha šedin, ale zase sem prej seriozní

šedá je prej moderní

No sem věrnej svý řadičce manuální

konečně na to přišli i u porsche a taková manuální řadička je žádaná až vlastně nesehnatelná

draháááá

jo ale porsche s manuálem bych si vyzkoušel.... vždycky tak nahlídnu a vidim automat... řeknu si sračka... aleeee s manuálem no tak to bych si vyzkoušel to je jiná...

to chce poslouchat rozkazy... chce se nechat vést...
No ještě se vrátim ke freyovi sice sem očekával kdysi že tam bude pan Novák, ale měl volno a zrovna sem tam přijel na prohlídku, přišel takovej drsoň fakt jako drsoň, s velkým D tak mu řikám musim vám něco ukázat

sem otevřel kapotu a ukazuju ten zoxidovanej zrezlej šroubek

řikám to nechápu tady je a na druhý straně je jako novej???? Jo a to sání vám asi nebude vadit že??? To je takovej muj vynález

já myslim že to bude v pohodě

----- chvíle ticha... ještě chvíle.... "no tak to ztratíte záruku na motor, ale jinak je to v pohodě

??? Tak sem zabouch kapotu a řikám tak okej nespěchá to ... je mi to jedno kdy to bude... prostě mi dejte vědět díky... pak sem cestou přemejšlel jestli to ten husťoš myslel vážně nebo se pokusil si ze mě udělat prdel, což nevyšlo
pak sem 2 dny přemejšlel jestli by to bylo možný že by byl takovej hňup a zarazil mi záruku na motor díky otevřenýmu sání... ale byl to komik

ale drsnej teda.... možná dělal na stk

ne otevřený sání je u subaru cajk

a to je fain

ale vystresovat uměl... já jeho taky ale čekal asi nějakou odpověď... "ztrácíte záruku na motor

" " jen tak sem zavřel kapotu a tak to nespěchá... a kdy tu bude pan Novák?....