TEC 2000 (diesel)
Re: TEC 2000 (diesel)
Dobrý den, chtěl bych oživit toto téma. Chci vyčistit palivovou soustavu přípravkem TEC 2000 napojením přímo na VT čerpadlo, jako je uvedené v příspěvcích výše. Když odpojím přívod a zpátečku nafty do čerpadla, nebude při nastartovaném motoru vytékat nafta z palivového filtru, jelikož bude v činnosti podávací čerpadlo v nádrži? Předem díky za odpovědi! 

Toyota Avensis T25, D-4D 2.2l 110kW, '06
Ahoj, zrovna teďka v pátek jsem to dělal na dcatu a vše v pohodě. Promě je největší oser sundat hadičky.kejnes píše:Dobrý den, chtěl bych oživit toto téma. Chci vyčistit palivovou soustavu přípravkem TEC 2000 napojením přímo na VT čerpadlo, jako je uvedené v příspěvcích výše. Když odpojím přívod a zpátečku nafty do čerpadla, nebude při nastartovaném motoru vytékat nafta z palivového filtru, jelikož bude v činnosti podávací čerpadlo v nádrži? Předem díky za odpovědi!
2005 - TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW
Podávací čerpadlo v nádrži není. Teda alespoň u D-Catu ale řekl bych že nebude ani na 110kw. Takže nic nepoteče. 

Toyota Avensis 2006 2.2 D-CAT 130KW
Nevíte, kolik kilometrů auto potřebuje, než se olej zahřeje na protozní teplotu? Chci před výměnou oleje nechat pročistit motor TEC2000 Engine flush a nalít to tam až ve chvíli, kdy je motor ideálně zahřátý.
Teď při letních teplotách mám ručičku teploty chladící kapaliny "rovně" za cca 6km, olej předpokládám trvá déle..?
Teď při letních teplotách mám ručičku teploty chladící kapaliny "rovně" za cca 6km, olej předpokládám trvá déle..?
T25 2.0 D-4D 93kw /2006/
najmenej 2x tolko.
Každopádně zkus pak napsat zda jsi zpozoroval nějaké změny. Rád příští rok také vyzkouším flushe .)dizzydent píše:Nevíte, kolik kilometrů auto potřebuje, než se olej zahřeje na protozní teplotu? Chci před výměnou oleje nechat pročistit motor TEC2000 Engine flush a nalít to tam až ve chvíli, kdy je motor ideálně zahřátý.
Zkusenosti s pouzitim Diesel flushe by me tak zajimaly 

Toyota Avensis T25, D-4D 2.2l 110kW, '06
¨kejnes píše:Zkusenosti s pouzitim Diesel flushe by me tak zajimaly
Mám otestováno. co jsem vypozoroval při výměně, že ten flush šel krásně s tím starým teplým olejem ven a druhá věc cca po 3000tis kontrola hladiny oleje a olej stále průhledný ako nové, takže bych řek že olejový prostor se krásně pročistil. Co se týká chodu motoru, výkonu.atd tak u mě jsem nic nevypozoroval, protože ten motor je v tak bezvadném stavu že lepší už nejde