výměna dekorů
výměna dekorů
Ahoj,
mám vyhlídnutého avensise, ale jedna věc mě na něm mrzí. Má dekory v imitaci dřeva. Jde to nějak jednoduše vyměnit za takové ty s dekorem karbon nebo co to je.
Dřevo v autě se mi opravdu moc nelíbí.
Díky za info
Marek
mám vyhlídnutého avensise, ale jedna věc mě na něm mrzí. Má dekory v imitaci dřeva. Jde to nějak jednoduše vyměnit za takové ty s dekorem karbon nebo co to je.
Díky za info
Marek
Re: výměna dekorů
Já jsem si to přestříkal, ale zda se dají sehnat v jiném dekoru to nepovím. Každopádně ty ceny bych nechtěl vidět, to pokud máš na to chuť a možnosti, tak si to nastříkej dle sebe.Maximsoon píše:Ahoj,
Díky za info
Marek
2005 - TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW
Existuje spoustu fólií, kterými to jde přilepit (a kdykoli se vrátit k původnímu vzhledu). Já se taky zrovna chystám na změnu 

RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
Tady to máš komplet : http://allegro.pl/listwy-ozdobne-w-desk ... 25887.html
Kdyžtak ti dám kontakt na někoho kdo to dostane do ČR.
Kdyžtak ti dám kontakt na někoho kdo to dostane do ČR.
Toyota Avensis 2006 2.2 D-CAT 130KW
Aby se to vyměnilo, musí se sundat obložení dveří a potom už je to jen na šrouby. Já to řeším folií. Kdyby jsi chtěl návod na instalaci, tedy demontáž a montáž, tak není problém.
ex - Yaris 1.0 2001, ex - corolla e11 1.3 1998, ex - corolla sedan e12 1,6 2002, ex - corolla sedan 1,6 e12 2004, ex - Avensis T25 2,2 110kw, ex Avensis T25 2,0 93 kw, nyní Rav4 2010 2,2 D4D 110kw
Na dveřích to není jen nacvaknuté, jako ta nad rádiem? To mi trochu komplikuje plány
Odstrojit dveře se mi moc nechce.
Ten postup by se ale hodil

Ten postup by se ale hodil

RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
Díky moc, budu rád za jakýkoliv návod. janosekmarek@seznam.cz
Ten dřevěný dekor je opravdu pro děduly

- Rolling Dog
- Řidič
Ach jo, to jsou starostiMaximsoon píše:Díky moc, budu rád za jakýkoliv návod. janosekmarek@seznam.cz

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html

A co jineho me bude mrzet? Pokud se muzu zeptat.

Na ty další otázky určitě najdeš odpovědi v ostatních tématech, stačí použít funkci "hledat"
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
Byla to narážka na to tvoje "jedna věc mě na něm mrzí", nějaký dekor je úplná nepodstatná prkotina, až budeš vlastnit ojetinu tak budeš mít úplně jiné starosti a pokud bude bez historie co s tím bylo děláno tak něco tisíců nasypeš do výměny náplní, možná gum, možná nějaké to vrzání bude, začne třeba poblikávat kontrolka po x kilometrech atdatd, a tebe "mrzí dřevěný dekor" právě za ten bych byl rád že nečučím na nějaký plastový černý vzor. Pokud nemusíš tak nic nerozebírej protože to hrozí leda ulomením nějaké plastové úchytky, věnuj se pak kocháním z jízdy a buď rád za to že ses rozhodl pro jednu z nejspolehlivějších značek autíMaximsoon píše:A co jineho me bude mrzet? Pokud se muzu zeptat.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/

Auto mam od znameho s plnou historii. zadny dovoz. Koupeno u nas. Tak snad by melo byt vse ok. Jinak chapu,ze by me to zajimat nemuselo,ale proste na drevo v interieru jsem jeste mlady
diky za nazory. Pak poslu fotky.

Jasně, teď na to plácni nějaké cool karbonové fólie a za pár let, až se na to budeš cítit, je prostě jen sundáš a budeš to mít pořád in

RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
nevymienaj to, chod ku niekomu siklevnemu co vie lepit foliu a potiahni si to nou. V buducnosti aj koli predaju, to preste len stiahnes dole a hotovo.