Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
To já už musel začít rešit, protože jsem to chtěl "pod stromeček". Doufám, že toho nebudu litovat. Jdu z passata B5 1.9TDI. Snad tu majitelé brzy přihodí další postřehy a zkušenosti s Hybridem, ať se můžu více těšit
Rav4 Hybrid 2WD
My máme objednanou AWD Hybrid Active už 2 týdny a stejný termín výroby - říjen. Dodání: prý prosinec až leden
Jako dárek pod stromeček by to bylo super, ale prodejce byl trochu skeptický
Jako dárek pod stromeček by to bylo super, ale prodejce byl trochu skeptický
Toyota Yaris 1,0 2003 (už je pryč)
Toyota RAV4 2,0 benzín 2008
Toyota RAV4 HSD 4x4
Toyota RAV4 HSD 4x4
Nevěřil bych, že poměrně tak drahé auto nebudou stačit vyrábět.
To musí být pro výrobce super. Nevíte někdo, kolik jich měsíčně vyrábí?
To musí být pro výrobce super. Nevíte někdo, kolik jich měsíčně vyrábí?
Láďa
Kokos, čakačka ako na La Ferrari, neuveriteľné... Hrubo podhodnotený predpokladaný dopyt, to smrdí postupným navýšením cien. Neviem- neviem, či dokážu zvýšiť objem dennej výroby. Kde sa RAVka vyrába? Nemajú náhodou nejaký problém kvôli nedávnemu zemetraseniu v JPN?
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
před pár lety, když začali prodávat Yaris HSD, tak jsem se o něj docela zajímal. No a než jsem se rozhoupal, tak ho zdražili. Odhaduji, že to tak dopadne i s RAV4
Toyota Yaris 1,0 2003 (už je pryč)
Toyota RAV4 HSD 4x4
Toyota RAV4 HSD 4x4
Údajně se vyrábí v JP společně s Lexusem Nx a oba dva se hodně dobře prodávají. Prej to nečekali takový zájem.
Rav4 Hybrid 2WD
- treid
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kdo jste objednali litovat nebudete, tahle RAVka se hodně povedla je radost ji řídít a každý den se na to těším.
Primárně s ní jezdí manželka, dlouho se mě nestalo s vyjímkou víkendového auta pro zábavu že bych se tolik tešíl na řízení a jezdil po večerech jen tak po městě
Aktuální nájezd mám od převzetí cca 250km, bral jsem plnou a od natankování ukazuje palubák 6,2 v autě je 3/4 nádrže a dojezd cca 470km tak jsem zvědavý až to porovnám se spritmonitorem jak je to přesné.
Je to poměrně krátká doba, ale mám zde pár postřehů.
+ velmi přijemné sedačky a parádní volant
+ velmi dobré odhlučnění v interiéru i při vyšších rychlostech
+ stabilita, podvozek pěkně sedí přijde mě že AWD verze je lépe vyvážená oproti FWD
+ BI-LED světla - jedním slovem "skvělé"
+ elektronika ,asistenty vše zatím funguje na jedničku, safety paketu nelituji.
- z mě neznámého důvodu nejsou podsvětlená tlačítka ovládání / sklopení zrcátek, ovládání oken s vyjímkou řidiče
- při absolutním tichu lze občas slyšet frekvenční tlumené pískání, že by elektronický měnič napětí v motoru ? Tohle je ale určitě vlastnost ne závada
- pokud máte dvě děti v sedačkách na zadních sedadlech, na prostřední místo už se ztěží nekdo vejde v předchozím autě to "na krátké vzdálenosti šlo"
Primárně s ní jezdí manželka, dlouho se mě nestalo s vyjímkou víkendového auta pro zábavu že bych se tolik tešíl na řízení a jezdil po večerech jen tak po městě
Aktuální nájezd mám od převzetí cca 250km, bral jsem plnou a od natankování ukazuje palubák 6,2 v autě je 3/4 nádrže a dojezd cca 470km tak jsem zvědavý až to porovnám se spritmonitorem jak je to přesné.
Je to poměrně krátká doba, ale mám zde pár postřehů.
+ velmi přijemné sedačky a parádní volant
+ velmi dobré odhlučnění v interiéru i při vyšších rychlostech
+ stabilita, podvozek pěkně sedí přijde mě že AWD verze je lépe vyvážená oproti FWD
+ BI-LED světla - jedním slovem "skvělé"
+ elektronika ,asistenty vše zatím funguje na jedničku, safety paketu nelituji.
- z mě neznámého důvodu nejsou podsvětlená tlačítka ovládání / sklopení zrcátek, ovládání oken s vyjímkou řidiče
- při absolutním tichu lze občas slyšet frekvenční tlumené pískání, že by elektronický měnič napětí v motoru ? Tohle je ale určitě vlastnost ne závada
- pokud máte dvě děti v sedačkách na zadních sedadlech, na prostřední místo už se ztěží nekdo vejde v předchozím autě to "na krátké vzdálenosti šlo"
|| Toyota RAV4 HYBRID 2016 AWD ||
treid: Mám najeto 1600 a moc se těším na další km. Se vším souhlasím. Jen mě tam chybí odmrazování př. skla - vůbec mě nenapadlo, že v executive není. V avensisu bylo a super.
Chtěl pro tebe přidat foto, ale nějak se nevejde - čím to upravím? I v zip a raru je foto sále velké 445 KiP a nejde přidat.
Chtěl pro tebe přidat foto, ale nějak se nevejde - čím to upravím? I v zip a raru je foto sále velké 445 KiP a nejde přidat.
Láďa
- treid
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ladahori : no nepotěší to ale už tam je do Executive přidali mám ten dojem následující od 4/2016 :
- Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí
- Vyhřívání zadních sedadel (krajní sedadla) (tohle možná bylo)
- Vyhřívání volantu
- Vyhřívání čelního skla
- Otevírání dveří zavazadlového prostoru se senzorem na pohyb nohy
Fotky vkládám přímo odkazem ..
No a nakonec mám objednané továrně lakované boční lišty v mojí barvě, nakonec se podařilo dle PN dohledat i u nás ale byla tam nesmyslná cena i doba dodaní tak jsem to objednal z USA.
- Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí
- Vyhřívání zadních sedadel (krajní sedadla) (tohle možná bylo)
- Vyhřívání volantu
- Vyhřívání čelního skla
- Otevírání dveří zavazadlového prostoru se senzorem na pohyb nohy
Fotky vkládám přímo odkazem ..
No a nakonec mám objednané továrně lakované boční lišty v mojí barvě, nakonec se podařilo dle PN dohledat i u nás ale byla tam nesmyslná cena i doba dodaní tak jsem to objednal z USA.
Naposledy upravil(a) treid dne pát 29.04.2016, 21:11, celkem upraveno 1 x.
Ahoj Ravkaři hybriďáci, už mám krásku též doma. Čekal jsem téměř 5 měsíců a vyplatilo se. Všichni, kdo máte objednáno vydržte, nevzdávejte to, fakt stojí za to.
Přebírání v Tsusho Průhonice bylo opravdu na úrovni.
Po té jízda domů po Pražském okruhu, kolem letiště, v pátečním pozdně odpoledním, silném provozu, občas rychlosti i 140 km/hod., jízda i v zácpě a popojíždění v kolonách.
Ujeli jsme 90 km a spotřeba 5,9l/100 km, což považuju na SUV jako parádní hodnota oproti jiným.
Jezdili jsme 8 let s Corollou Verso, byl jsem s ním velice spokojen, ale jízda s RAV s hybridní technologií je něco úžasného.
Věřím, že bude i tak spolehlivá jako Verso.
Přebírání v Tsusho Průhonice bylo opravdu na úrovni.
Po té jízda domů po Pražském okruhu, kolem letiště, v pátečním pozdně odpoledním, silném provozu, občas rychlosti i 140 km/hod., jízda i v zácpě a popojíždění v kolonách.
Ujeli jsme 90 km a spotřeba 5,9l/100 km, což považuju na SUV jako parádní hodnota oproti jiným.
Jezdili jsme 8 let s Corollou Verso, byl jsem s ním velice spokojen, ale jízda s RAV s hybridní technologií je něco úžasného.
Věřím, že bude i tak spolehlivá jako Verso.
- Přílohy
-
- RAV4.jpg
- (54.03 KiB) Staženo 1158 x
- treid
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jiri : tak přeci jen to dopadlo ! úžasné co mě to jen připomíná
Bylo vše tak jak jsi přál ?
T.
Bylo vše tak jak jsi přál ?
T.
treid: mě z toho chybí v podstatě jen vyhřívání okna.
Jezdím převážně sám, či ve dvou - zadní sedadla mě moc netrápí, ani volant. Navíc většinou vyjíždím z garáže a zas se do ní vracím. Jen nechápu, proč to tam nedali hned.
V jakém programu vkládáš foto? Asi jsem blb.
Možná by bylo dobré zjistit termín ravkařů.
Měj se.
Jezdím převážně sám, či ve dvou - zadní sedadla mě moc netrápí, ani volant. Navíc většinou vyjíždím z garáže a zas se do ní vracím. Jen nechápu, proč to tam nedali hned.
V jakém programu vkládáš foto? Asi jsem blb.
Možná by bylo dobré zjistit termín ravkařů.
Měj se.
Láďa
- treid
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Fotky upravuji na velikost 1024x768 následně vkládám na net a poté používám img string pro vložení přímo do příspěvku.
Přilohami lze asi taky ale jak už jsi psal je to o povolené velikosti a mě to tu nějak přes Safari nefachá... :
Jaký termín máš na mysli ?
Přilohami lze asi taky ale jak už jsi psal je to o povolené velikosti a mě to tu nějak přes Safari nefachá... :
Jaký termín máš na mysli ?