TAK DNES /14.03.2016/SOM BOL NA ZVOLAVACKE OHLADOM CENTRALNEHO SPINACA OVLADIA OKIEN.
CELOKOVE TO TRVALO ASI 30min.
Realizacia podla faktury:
-vazelina
- skrutka
.........cena s DPH 0.00 EUR.......
SPECIALNA SERVISNA KAMPAN VYROBCU!
Re: SPECIALNA SERVISNA KAMPAN VYROBCU!
Podle VIN se ta svolávací akce týká i mě. Nejbližší autorizovaný servis mám asi 70 minut a 90 km cesty, což je docela daleko. Nicméně sdělili mi, že jestli tam mám vedle ovládání oken u řidiče nápis FULL AUTO, není třeba provádět žádnou akci. A ten nápis tam mám, takže do servisu s tím nepojedu. Auris Luna po faceliftu 2010.
Re: SPECIALNA SERVISNA KAMPAN VYROBCU!
Tak jsem byl minulý týden v servise a mohu potvrdit, že pokud máte u ovladače nápis FULL AUTO nebo v mém případě ALL AUTO,
tak pojedete do servisu zcela zbytečně. Já jsem před návštěvou servisu ještě kontaktoval TCE a popsal jim situaci, kterou popisují kolegové výše a přesto mi potvrdili, že mám určitě navštívit servis.Technik kouknul na nápis a jel jsem domů ...
tak pojedete do servisu zcela zbytečně. Já jsem před návštěvou servisu ještě kontaktoval TCE a popsal jim situaci, kterou popisují kolegové výše a přesto mi potvrdili, že mám určitě navštívit servis.Technik kouknul na nápis a jel jsem domů ...
Auris 1.33 2010