Ahoj, tak tohle znám. Jezdím ze zásady v rychlostních limitech a předjedou mě všichni.Pavel Liška píše:Neumím to vysvětlit, ale jel jsem úpně normálně podle předpisů a všichni mě předjížděli.
Tak to sa nedivím. Pred takými troma týždňami som dával z okien auta dole ľadovú škrupinu a rovno predomnou stál VW Passat s naštartovaným dízlom s týpkom sediacim vo vnútri. Celý čas ako som obchádzal auto a zbavoval ho krusty ľadu tak mi smradil do tváre až ma dusilo, trvalo to natuty 10 minút. Veľmi nepríjemné. Najhoršie bolo, že keď som odchádzal z parkoviska on cúvol na moje miesto a šiel z auta preč. Pritom bolo parkovisko poloprázdne, proste chcel parkovať práve na tom mieste kde ja. Debil.švihák píše:Znáte to. Jedete autem do Itálie nocí a oči už potřebují odpočinek. Zastavíte a dáte si hodinovou pauzu. V létě pohoda, ale co v zimě? Auto musí běžet aby jste v Alpách nezmrzli...
Prius nastartuje automaticky každých cca 7 minut, chvilku motor běží a po vypnutí se zase o vše postará elektřina. A za tohle vám nikdo nevynadá.
Proč to píšu? Byl jsem svědkem, jak řidič autobusu nadával nějakému Polákovi s VW T5, že sedí v autě se zapnutým motorem.
To je normální spotřeba, 60% dálnice, 30% město, 10% okresky a takto to už mám 155 tis. km na PIIIjoshkoo píše:Nový osobný rekord v spotrebe: na jedno natankovanie (cca 37l) 800km, priemerná spotreba 4,3l. Z toho 300km diaľnice, 150km mesto...A to stačilo ubrať na dialnici z 130-135 na 115-120, dodržať predpísané rýchlostí,neponáhlať sa nikam a trošku spotreba-orientovane šoférovaťa to už na 17"...plus možno to bude aj iným olejom (5w-30) a vymeneným prevodovím olejom, neviem...