A to je zajimava myslenka.... Takze se rano ani nerozjedes z toho mista, protoze kdyz to ten prevod neudrzi, tak to uz vubec nema sanci rozjet, ze? Zajimave, zajimave...LukassH píše:Manual benzín, používal som ručnú naplno, žiaden prevod ani podkladanie.
Prevod u mňa ani nie je možnosť pretože parkujem v kopci kde to jednoducho neudrží.
Pískajúce brzdy - Auris 2015
Re: Pískajúce brzdy - Auris 2015
Back in Czech.
Pre teba určite...
Každopádne je to úplne bezpredmetné pretože tá brzda má byť schopná zastaviť auto v každom počasí a nejaký prevod ja nemám čo riešiť.
To že chlapci v Toyote si to vymysleli inak je už iná vec.
Pre mňa je dôležité, že napriek tomu že auto používam tak ako mám (irónia) tak sa brzdám nič nestalo.
Každopádne je to úplne bezpredmetné pretože tá brzda má byť schopná zastaviť auto v každom počasí a nejaký prevod ja nemám čo riešiť.
To že chlapci v Toyote si to vymysleli inak je už iná vec.
Pre mňa je dôležité, že napriek tomu že auto používam tak ako mám (irónia) tak sa brzdám nič nestalo.
2015/11 Toyota Auris HB 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+
Suhlasim LukassH, na to su predsa brzdy urcene. Inu funkciu nemaju, hoci Toyota ma mozno trosku inu predstavu. Trochu si ma upokojil. Tak uvidim 2017 zima.
- Přílohy
-
- IMG_0697a.jpg
- Zatial to vyzera u nas takto. Cca pri 3000km robena fotka. Vyrobca Bosch.
- (248.34 KiB) Staženo 921 x
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Camry Hybrid 2020
Z toho čo som si tu prečítal tak s tým aj rátam...
A ak by som si predstavil že toto by bola jediná vec ktorá je s tým autom v neporiadku tak stále sme na tom lepšie ako u iných značiek
Tam to už potom bude skôr o tom ako sa k tomu autorizovaný servis postaví a či to dokáže riešiť alebo ma odbije ako sa to stalo max007.
Beneold: fotku na porovnanie síce nemám ale u mňa mám dojem že sú brzdy už celkom opotrebené a to má auto ani nie 13t km.
Pri servisnej prehliadke mi aj merali kotúče ale mne tie čísla nič nehovoria či je to málo alebo veľa.
A ak by som si predstavil že toto by bola jediná vec ktorá je s tým autom v neporiadku tak stále sme na tom lepšie ako u iných značiek

Tam to už potom bude skôr o tom ako sa k tomu autorizovaný servis postaví a či to dokáže riešiť alebo ma odbije ako sa to stalo max007.
Beneold: fotku na porovnanie síce nemám ale u mňa mám dojem že sú brzdy už celkom opotrebené a to má auto ani nie 13t km.
Pri servisnej prehliadke mi aj merali kotúče ale mne tie čísla nič nehovoria či je to málo alebo veľa.
2015/11 Toyota Auris HB 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+
-
- Věčnej rejpal