Palivová nádrž

nová modelová řada - nástupce Corolly
Beneold
Navigátor

Re: Palivová nádrž

Příspěvek od Beneold »

Ahojte, potvrdzujem svoj predchadzajuci prispevok. Celkovo mame aktualne 3300km, spotreba klesla cca o dva deci, plus minus, podla stylu jazdy.
Nájazd 721km nadrz, PP ukazuje dojazd 19km, natankovane po hrdlo 44,35L co je priemer 6,15L/100km. Do nadrze by sa malo este zmestit 6L a dojazd by mal byt cca 100km a nie 19km podla PP. Priemer podla PP zobrazoval 6,2L. To je v tolerancii, ale ukazovanie dojazdu je nepresny hala-bala vycucany udaj.
PS: koli Amikom to urcite neni. Skor koli setreniu nakladov, alebo chyba v meracom zariadeni, kalibracia. A nevladnost pri rieseni situaci (vid brzdy).. Ale to vedia v Toyote najlepsie kde je problem.
Vediet kolko mi zostava paliva, je podla mna velmi dolezity udaj, kto cestuje vie svoje. Ale nemusi to vadit kazdemu to respektujem.
Pekny den
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Kemo
Člen Týmu

Příspěvek od Kemo »

Jak jsi dosáhl takové spotřeby?? Mám najeto něco přes tři tisíce a mám průměr 8L/100km dle počítače
Beneold
Navigátor

Příspěvek od Beneold »

Hmm sam som prekvapeny, cakal som do 7,5L .. mame Multidrive S.. Moj styl jazdy je skor pokojny, ako zavodnicky. Nebojim sa predbehnut a slapnut na to, ale neblaznim brzda plyn. Zatial Auris nevytacam nad 4500 ot/min a tiez nepodtacam pod 1300 ot/min. Jazda dialnica je tak na striedacku od 110-125km/h.. Pri malicko nad 100km/h - dialnica - ustalena rychlost = 5,7L. Bratislava - Wien.. Velmi zalezi od asfaltu, pneu a benzin. Tankujem V-power 95 nitro. Rozdelenie: 40% mesto 40% dialnica a 20% 90km/h = obchvat BA, okresky atd. Zimne sme dostali Nokian a Letne Continental sport 5. 17"...
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Odpovědět

Zpět na „Auris“