koupě + fakt velkej člověk:)

vše ohledně modelové řady MR2
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

koupě + fakt velkej člověk:)

Příspěvek od TommyD »

zdárek lidičky mám takovou speciální prosbičku na konci června bych si chtěl koupit toyotu mr2 T-Bar GTi tak mladší od roku 1990 hodlám do ní dát okolo 120 000 kdybych kupoval českou protže po evropě se válej za 3000euro kolikrátk krásky ale chci předejít těm lítačkám a dovozu takže kdyby měl někdo na prodej tak za 4 měsíce byhc klído skoupil ale je tu jeden problémek já jsem strašně velkej člověk mám 195cm a vejdu se sice do všech aut teda většiny ale sedim tam jak pan užasnák ve svim autíčku prsotě nic moc a to si nevychutnám jízdu a emera je miláček a strašně jí chci ale chci se zeptat jak jse to v ní z místem ještě sjem za volantem neseděl tak nevim jaký je tam místo molhi byste mi přiblížit jak se do ní vejdete:)díky moc čuzz Dudis 8)
dlik
Řidič

Re: koupě + fakt velkej člověk:)

Příspěvek od dlik »

TommyD píše:zdárek lidičky mám takovou speciální prosbičku na konci června bych si chtěl koupit toyotu mr2 T-Bar GTi tak mladší od roku 1990 hodlám do ní dát okolo 120 000 kdybych kupoval českou protže po evropě se válej za 3000euro kolikrátk krásky ale chci předejít těm lítačkám a dovozu takže kdyby měl někdo na prodej tak za 4 měsíce byhc klído skoupil ale je tu jeden problémek já jsem strašně velkej člověk mám 195cm a vejdu se sice do všech aut teda většiny ale sedim tam jak pan užasnák ve svim autíčku prsotě nic moc a to si nevychutnám jízdu a emera je miláček a strašně jí chci ale chci se zeptat jak jse to v ní z místem ještě sjem za volantem neseděl tak nevim jaký je tam místo molhi byste mi přiblížit jak se do ní vejdete:)díky moc čuzz Dudis 8)
no ty kráááávo!!! :shock: :shock: :shock: neber to ve zlém, ale přeložit si to do češtiny byl problém :D fakt, když někdo píše bez teček, tak je to drsný!!! ale jak říkám-neber to ve zlém, prostě sem to musel napsat! A co se týká tvého dotazu, tak já mám emerko postatně mladší (2002) a je fakt, že s 195 cm výšky by ses tam sice vešel, ale kolena bys měl u brady a pořádně by ti foukalo na hlavu.......u těch starších krásek nevím, protože jsem v nich nejel....... jinak kdybys přidal ještě sto litrů, tak už si můžeš koupit nějaké trošku horší emerko poslední generace......ale nevím jaké máš představy a co s tím autem chceš dělat.....atd......přeju dobrý kup! :) :)
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)

www.kabriolety.com?cc=680
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

no ten poslední model mr2 je super,ale to neni pro mě.:) mě se líbí mrkačky a tenhle model je prostě super jen de o tu velikost jak moc jde posunout sedačku.Psal jsem si s jednim typanem a ten říkal že v pohodě,že se tam vejdu no až bude tuning sraz mimon tak se doufám svezu snad někoho ukecám vim že tam jezděj jinak si budu muset koupit jeepa :lol:
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Hehe tak tuhle káru jsem taky chtěl,...ale jak jsem do ni vlezl,...teda nevlezl tak bylo rozhodnuto :-)
S mojimi 205 ANI NÁHODOU,...faaakt strašně malinká uvnitř,...normálně jsem tam nevlezl a kolena měl na předním skle,....mazec :lol:
Takže to padlo na Celinu97 :twisted: tam už mnohem více,.... :lol: přece jenom to není ryze sporťák,...
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

aaaaaaaaaaaaaa no já se z toho zbláznim já se musim v nějaký povozit no možná by to vyřešily anantomy jen typan je tma měl a říkal že se tma pak v pohodě vešel tak to rsknout ale to bude teda něco no hmmm sem zvědavej :?
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

sakra omlouvám se za chybičky,písal jsme letmo v podnapitém stavu
igor čistič
Navigátor

Příspěvek od igor čistič »

TommyD píše:sakra omlouvám se za chybičky,písal jsme letmo v podnapitém stavu

:lol: :lol: :lol:
Carina E 1,8i kombi "97"
adrenix
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adrenix »

moj stryc ma cca 195, bol s tou mojou na STK a vliezol sa do nej celkom v pohode
Toyota Starlet (sold)
Toyota MR2 (sold)
Toyota MR2 turbo(sold)
Toyota MR2 2,2i
kto nema turbo nema plnohodnotny zivot:)
adrenix@mr2.cz
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

no jo lidi to je tak,když je někdo strašně velkej a líbí se mu strašně malí sportovní autáky:)no pánové to se musí pořešit,tohle auto je jako droga kterou když už ste jednou viděli na silnici,tak vám nestačí jenom na ní koukat ,každou noc před spanim na ni myslíte víc než na starou,protože tu už máte,ale tohle je silnější když si představim jak v ní sedim.Zařadim 1,2,3a sem zaraženej a všechna krev se hrne do hlavy.A ten zvuk to je pravej orgasmus pro uši kterej se pořád opakuje:)maso
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

TommyD píše:no jo lidi to je tak,když je někdo strašně velkej a líbí se mu strašně malí sportovní autáky:)no pánové to se musí pořešit,tohle auto je jako droga kterou když už ste jednou viděli na silnici,tak vám nestačí jenom na ní koukat ,každou noc před spanim na ni myslíte víc než na starou,protože tu už máte,ale tohle je silnější když si představim jak v ní sedim.Zařadim 1,2,3a sem zaraženej a všechna krev se hrne do hlavy.A ten zvuk to je pravej orgasmus pro uši kterej se pořád opakuje:)maso
:lol: :lol: tak tohle zažiješ i v jiných autech a možná i lépe,...záleží jestli chceš kastli nebo motor :wink:
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

záleží mi jak na kastli tak na motoru,ale kdybych si chtěl koupit kvůli motoru tak si koupim celicu,ale ta kastle je maserska no uvidime nejedete nahodou někdo na tuning sraz mimon v květnu :twisted:
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Mimoň asi ne, ale jinak na par bližších Moravy ano,... :wink:
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Myslim, ze se vejdes. Znamej je taky vysokej a do MR2 se slozi aniz by drhnul hlavou :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

no jo,kdyžtak budu vypadat jako žirafa,a přimontuju si na střechu ještě ten plast na motorky aby mi nefoukalo na vlasy :lol: :lol: :lol: ale co do června času dost dřív prachy dohromady nedám,to bude ještě příležitost se povozit:)
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

ja mam MR2jku a vejdu se do ni v pohode.. mam teda 185cm.. bracha ma 193 a v pohode se tam taky vejde, ale musel bys bejt totalne bez basaku za sedackama.. :) pac to je jedina moznost kam dat trosku hudby. :) btw.. ja mozna bych ty 4 mesice pockal, dokonce by se me to docela hodilo, pac ji ted budu delat jako predvadecku, tak bych to pak prodal do dobrych rukou ktery by delal reklamu i nekde jinde nez se pohybuju ja..
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Odpovědět

Zpět na „MR2“