Avnesis 2006 T25 1AZ-FSE automat

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
DjRaspby
Navigátor

Avnesis 2006 T25 1AZ-FSE automat

Příspěvek od DjRaspby »

Zdravím, chtěl bych se zeptat na zkušenosti a poznatky na tento motor. Co jsem tady koukal tak vyložené neduhy asi nemá, jen si dát bacha na rozvody. Už má najeto 230k takže ty rozvody to bude chtít minimálně zkontrolovat. Motor zněl a choval se naprosto v pořádku, ale vím, že spousta vad a chyb nejde při jízdě poznat, tak se tady zkusím zeptat :) . A ten automat, je jen 4 kvalt. Pochází z Camry nebo snad je to ten samý kus jako např. k 2JZ motorům? Píšu proto, že jsem narazil na zajímavou nabídku, karose bez koroze, lemy, podběhy atd naprosto netknuté, vysoká výbava, vnitřek v krásném stavu...tak jde jen o to co by mohlo čekat pod kapotou...díky za jakékoli postřehy a poznatky :).
Toyota Corolla TS
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Avnesis 2006 T25 1AZ-FSE automat

Příspěvek od Idaho »

DjRaspby píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat na zkušenosti a poznatky na tento motor. Co jsem tady koukal tak vyložené neduhy asi nemá, jen si dát bacha na rozvody. Už má najeto 230k takže ty rozvody to bude chtít minimálně zkontrolovat. Motor zněl a choval se naprosto v pořádku, ale vím, že spousta vad a chyb nejde při jízdě poznat, tak se tady zkusím zeptat :) . A ten automat, je jen 4 kvalt. Pochází z Camry nebo snad je to ten samý kus jako např. k 2JZ motorům? Píšu proto, že jsem narazil na zajímavou nabídku, karose bez koroze, lemy, podběhy atd naprosto netknuté, vysoká výbava, vnitřek v krásném stavu...tak jde jen o to co by mohlo čekat pod kapotou...díky za jakékoli postřehy a poznatky :).

ne, s JZ motory společná nebude, to jsou podélné tady je příčná, takže jiná konstrukce..
Srandista
Manager Týmu

Re: Avnesis 2006 T25 1AZ-FSE automat

Příspěvek od Srandista »

Internety vravia, ze by to mala byt U241E.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“