Plasty pod motor

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
dacapo
Řidič

Plasty pod motor

Příspěvek od dacapo »

Zdravím. Chlapci dají se někde sehnat plasty pod motor? Já jel po dálnici auto nadskočilo a za mnou kus plastu. Tak jsem si nadal do dobytků, že se nedívám před sebe a teď jsem zjistil, že to byl můj. Vůbec nechápu jak jsem si ho mohl přišlápnout. Měl jsem ho dole měsíc zpátky a jsem si jistý, že jsem ho tam vrátil správně. Evidentně ale nee. Jsem vemeno. Podběhový zůstal, ale ten pod ním ne. Poraďte nový origo asi nezaplatím.
Avensis kombi T25, 2,2D-CAT 130kw
Kuchta
Řidič

Re: Plasty pod motor

Příspěvek od Kuchta »

Třeba tady je mají za slušnou cenu. Jen musíš vybrat ty správný. :wink:
Toyota Avensis 2006 2.2 D-CAT 130KW
Mikeson
Navigátor

Příspěvek od Mikeson »

A jsou tam vlastne tak potreba? Mam pocit, ze jsem tu cetl, ze to kdosi serval, bo to furt odpadavalo.
Toyota Avensis II Combi T25 1.8 VVTi 95kW 1ZZ-FE r.v.02/2006
tomyx
Člen Týmu

Příspěvek od tomyx »

Já si výměnou prošel 11/2015. Kuchta uvedl odkaz na kterém jsem pořídil plasty i já.
Sice je to méně flexibilní materiál a díry nesedí, ale šikovný servisman si s tím poradí. Je to pořád jen plast a navíc za pěknou cenu.
Cenu za origo (levá 5438,-Kč a pravá 4199,- na originalni autodily) se mi fakt platit nechtělo a o poptávce ceny u Toyoty jsem raději ani neuvažoval 8)
Co se týče funkce, tak určitě je to z důvodu ochrany před nečistotama, jinak by to všechno lítalo do motorového prostoru. Obzvlášť teď v zimě ta nasolená břečka... :mad:
AVENSIS Wagon (T25) FL 2.0 VVTi
MARTYCZ
Člen Týmu

Příspěvek od MARTYCZ »

Zdravím, mám je doma . Jsou celkem zachovalé a hlavně origo Toyota.
Koupil jsem je na T25 1.8 benzín, ale mechanik co mně opravoval ložisko na převodovce je nemohl použít protože jsou na T25 naftu.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“