Plasty pod motor
Plasty pod motor
Zdravím. Chlapci dají se někde sehnat plasty pod motor? Já jel po dálnici auto nadskočilo a za mnou kus plastu. Tak jsem si nadal do dobytků, že se nedívám před sebe a teď jsem zjistil, že to byl můj. Vůbec nechápu jak jsem si ho mohl přišlápnout. Měl jsem ho dole měsíc zpátky a jsem si jistý, že jsem ho tam vrátil správně. Evidentně ale nee. Jsem vemeno. Podběhový zůstal, ale ten pod ním ne. Poraďte nový origo asi nezaplatím.
Avensis kombi T25, 2,2D-CAT 130kw
Re: Plasty pod motor
Třeba tady je mají za slušnou cenu. Jen musíš vybrat ty správný. 

Toyota Avensis 2006 2.2 D-CAT 130KW
A jsou tam vlastne tak potreba? Mam pocit, ze jsem tu cetl, ze to kdosi serval, bo to furt odpadavalo.
Toyota Avensis II Combi T25 1.8 VVTi 95kW 1ZZ-FE r.v.02/2006
Já si výměnou prošel 11/2015. Kuchta uvedl odkaz na kterém jsem pořídil plasty i já.
Sice je to méně flexibilní materiál a díry nesedí, ale šikovný servisman si s tím poradí. Je to pořád jen plast a navíc za pěknou cenu.
Cenu za origo (levá 5438,-Kč a pravá 4199,- na originalni autodily) se mi fakt platit nechtělo a o poptávce ceny u Toyoty jsem raději ani neuvažoval
Co se týče funkce, tak určitě je to z důvodu ochrany před nečistotama, jinak by to všechno lítalo do motorového prostoru. Obzvlášť teď v zimě ta nasolená břečka...
Sice je to méně flexibilní materiál a díry nesedí, ale šikovný servisman si s tím poradí. Je to pořád jen plast a navíc za pěknou cenu.
Cenu za origo (levá 5438,-Kč a pravá 4199,- na originalni autodily) se mi fakt platit nechtělo a o poptávce ceny u Toyoty jsem raději ani neuvažoval

Co se týče funkce, tak určitě je to z důvodu ochrany před nečistotama, jinak by to všechno lítalo do motorového prostoru. Obzvlášť teď v zimě ta nasolená břečka...

AVENSIS Wagon (T25) FL 2.0 VVTi
Zdravím, mám je doma . Jsou celkem zachovalé a hlavně origo Toyota.
Koupil jsem je na T25 1.8 benzín, ale mechanik co mně opravoval ložisko na převodovce je nemohl použít protože jsou na T25 naftu.
Koupil jsem je na T25 1.8 benzín, ale mechanik co mně opravoval ložisko na převodovce je nemohl použít protože jsou na T25 naftu.