chyba P0193 Fuel Rail Pressure Sensor Circuit High Input

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Aldamir2017
Člen Týmu

chyba P0193 Fuel Rail Pressure Sensor Circuit High Input

Příspěvek od Aldamir2017 »

Dobrý deň chlapi, v krátkosti rozpoviem svoju story s mojim Avensisom 2.0 D4D 93 Kw a dúfam že mi niekto poradí. Auto som dal do servisu Bosch v Bratislave medzi sviatkami kvoli podozreniu na vadné vstrekovače, takže vstrekovače von, na stolicu test v Bosch, dva vstrekovače neprešli testom, dva v norme, takže výmena dvoch vstrekovačov Denso za nové, jeden cena 430 eur , vymenené, nakodované, prevzatie auta ,vibracie v kabíne zmizli autu sa vrátil výkon ALE...kedže žijem v zahraničí musel som naspeť , kde som však postrehol problémy so studeným štartom, motor sa trápi pri studenom štarte na prvý raz, potom už ide, avšak citelne vstrekuje viac paliva, zvýšená spotreba. Napichnutie kablom a diagnostika cez TOYOTA Techstream, zrazu chyba P0193 Fuel Rail Pressure Sensor Circuit High Input, pred výmenou vstrekovačov žiadna chyba a teraz toto. Hladal som na internete o tom info...ten lepší prípad by bol zalomený kábel od senzora tlaku na Common raili , prípadne samotný senzor vadný, najhoršia varianta vysokotlaké čerpadlo paliva v prdeli. Už som z toho auta zúfalý, tie vstrekovače, testy na stolici plus robota a nakodovanie ma stáli 1000 eur a opeť problémy auto nejde ako má, vie niekto poradiť na čo sa zamerať, kde sa nachádza ten senzor , či ho skúsiť vymeniť alebo auto zase odviezť do servisu? Som v Nemecku a tu to so servismi nieje sranda ohladne ceny oprav...uvitam každú radu...dakujem vopred
Odpovědět

Zpět na „Avensis“