Znackovy servis v Praze

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Uživatelský avatar
Idaho
Věčnej rejpal
Příspěvky: 4223
Registrován: stř 21.09.2005, 13:50
Bydliště: Rožmitál pod Třemšínem
Kontaktovat uživatele:

Re: Znackovy servis v Praze

Příspěvek od Idaho »

Neznačkový servis neznamená ztráta záruky, pokud servis ví co dělá a řádně to zdokumentuje. Do značkovky se samozřejmě musí v případě že je problém a je nutno uplatnit záruku, nebo svolávací akci. Pravidelnou servisní udržbu dle plánu muže bez ztráty záruky dle zákona dělat jakýkoliv odborný servis ( ted řeším otázku zákona ne to zda je to ten servis schopen udelat a zda ví co dělat :D ).
Ono ani značkovka není zárukou dobré práce a nejlepších informací, když se tam dozvíš že třeba rozvody na VVTi motorech jsou "doživotní" stejně jako náplně automatické převodovky :) Většinou v tech značkovkách pracují opice co ani neumí otevřít manuál, protože to není třeba jelikož jkim jejich mistr řekl že to tak je, ten se to dozvěděl od mistra před sebou a ten od toho předním kterému to řekli když byl na školení pro servis Lady, jeho bývalého zamestnavatele...

Je tu pár výjimek ale najít je opravdu těžké - ne každý zančkový servis má tlakovku na výměnu oleje v automatu a mení olej "klasickým" zpusobem ( = vylejt a nalejt.. )
Proste hovada..
Uživatelský avatar
Srandista
Manager Týmu
Příspěvky: 325
Registrován: sob 25.07.2009, 23:56
Bydliště: Brno

Re: Znackovy servis v Praze

Příspěvek od Srandista »

Idaho píše:Ono ani značkovka není zárukou dobré práce a nejlepších informací
Amen...
Uživatelský avatar
Denaturak
Člen Týmu
Příspěvky: 4
Registrován: pát 24.10.2008, 17:28

Re: Znackovy servis v Praze

Příspěvek od Denaturak »

Už asi 3 roky používám Louwmana na Zličíně, Corolla Verso a Avensis T25 (obojí po záruce) a jsem s nimi spokojený. Vždy mi vyšli vstříc a dokonce mi i Toyota CZ pomohla s jednou nestandardní závadou, i když Avensis již dávno nebyl v záruce, na základě toho, že jezdím do autorizovaného servisu.
Toyota Avensis 2.0 D-4D Combi
Fuzo
Navigátor
Příspěvky: 146
Registrován: pát 18.01.2013, 10:39
Bydliště: Praha-západ
Kontaktovat uživatele:

Re: Znackovy servis v Praze

Příspěvek od Fuzo »

Před letní dovolenou jsem měnil rozvody u Toyota Louwman Kladno. Udělali co jsem chtěl a za rozumnou cenu. Kromě rozvodů vodní pumpa, kontrola žhavíků - blbě to v zimě startovalo, vyměnili dva a kontrola celého osvětlení. Nesvítili mi nějaké žárovičky, hlavně zadní střední brzdovka. S tím se docela natrápili ale k mé plné spokojenosti. Tak že doporučuju
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“