Ahoj ,
ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti s pneumatikami Michelin CrossClimate? První ohlasy na tuto pneumatiku vypadají skvěle.
Děkuji.
Dotaz na Michelin CrossClimate
-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu
Re: Dotaz na Michelin CrossClimate
Tak už je mám doma a jdou luxusní. Koupila jsem je na nejlevnejsipneu.cz a mají je v akci
Tohle by snad měly být první skutečně celoroční pneumatiky. Někde je hrozně chválili, ale čert věř novinářům
Každopádně dej vědět po delších zkušenostech.
Každopádně dej vědět po delších zkušenostech.
Jde jenom o to jestli si tu náhodou nejlevnejsipneu.cz nedělá skrze slečnu r.v. 1987 reklamu. Nebo nám i napíše v čem jsou pneu ihned po nazutí (nebo dokonce před) bez sněhu a mrazu luxusní?
-
- Člen Týmu
Zatím jejich hlavní výhodu bych řekla, že jsou tiché. I přes svůj šípák je komfort v autě lepší než u předchzích letních Barumek. Na suchu a na vodě jedu jak po kolejích. U nás moc sníh není, ale věřím jim, že se poperou statečně Za mě paleček nahoru klucí
Celoroční pneu, byť Michelin.No nevím. Bude to něco za něco. Nejlepší byly alpin A4, vydržely navíc hodně. Jel jsem i s A5 na Octavii 1.8tsi a v zimě spíš tak střed než špička.ivana19877 píše:Zatím jejich hlavní výhodu bych řekla, že jsou tiché. I přes svůj šípák je komfort v autě lepší než u předchzích letních Barumek. Na suchu a na vodě jedu jak po kolejích. U nás moc sníh není, ale věřím jim, že se poperou statečně Za mě paleček nahoru klucí