Velice dekuji RIP za uzitecny typ na olej Q8 Formula MX Long Life 5W-30. Skvela volba, znatelne ztiseni motoru a kultivovany chod. A pri te prilezitosti bylo take provedeno cisteni EGR ventilu, na ktery byl opravdu osklivy pohled.
Jinak u me to bylo 170 tis. km za 165 tis Kc.
D-CAT T25 2AD 2.2L 130KW
Re: D-CAT T25 2AD 2.2L 130KW
Dobrý večer
Mám další dva dotazy.
1. Máte podsvícený takový ten panýlek na ovládání zrcátek?
2. Máte podsvícenou tu kontrolku připoutání se spolujezdce?
3. Nesvítí mi podsvícení vyhřívání sedačky spolujezdce, má někdo zkušenost s opravou prosím?
4. A konečně nesvítí mi pravá přední obrysovka, musí se vyndávat světlo abych vyměnil žárovku?
Děkuji za odpověď
Mám další dva dotazy.
1. Máte podsvícený takový ten panýlek na ovládání zrcátek?
2. Máte podsvícenou tu kontrolku připoutání se spolujezdce?
3. Nesvítí mi podsvícení vyhřívání sedačky spolujezdce, má někdo zkušenost s opravou prosím?
4. A konečně nesvítí mi pravá přední obrysovka, musí se vyndávat světlo abych vyměnil žárovku?
Děkuji za odpověď
Ahoj!
1. Myslíš-li to čtvercové tlačítko s šipkami, pak ne
2. Myslíš-li nápis "passenger", pak ne
3. Mám pocit, že se to tu již někde řešilo, buďto zkusit vytáhnout ty ovladače za panelu, nebo odstrojit panel a vytáhnout ovladače. Žárovička tam bude malinkatá 14 V, cca 1,2 W
4. K obrysovce se dostaneš vcelku bez problémů z motorového prostoru (i bez sundávání těch plastů); podívej se kde je, hmátni tam, je to na bajonetu. Jestli se nepletu, je tam to, co v osvětlení SPZ - W5W
Snad pomůže.
3. Mám pocit, že se to tu již někde řešilo, buďto zkusit vytáhnout ty ovladače za panelu, nebo odstrojit panel a vytáhnout ovladače. Žárovička tam bude malinkatá 14 V, cca 1,2 W
4. K obrysovce se dostaneš vcelku bez problémů z motorového prostoru (i bez sundávání těch plastů); podívej se kde je, hmátni tam, je to na bajonetu. Jestli se nepletu, je tam to, co v osvětlení SPZ - W5W
Snad pomůže.
Přesně to jsem myslel, děkuji.Lišák píše:Ahoj!
Snad pomůže.
Jsem rád, že jsi udělal stejnou zkušenost, jako já. Osobně oleje této značky používám občas již pár roků, a vždy spokojenost, stejně tak, jako ti, co jsem jim je doporučil k vyzkoušení. Toto je poměrně nová věc, blbě se shání, mně ji přivezl syn z Plzně z internet. obchodu, kde jsem již i v minulosti nakupoval. A s ohledem na ty vyšší viskozity (na olej, který je C2) se to ztišení motoru a kultivovaný chod dal přece jenom očekávat. V současnosti je k mání docela dost dobrých olejů, ale dle mého názoru, tento patří mezi ty, které stojí za pozornost, navíc za rozumnou cenu.zolik píše:.....olej Q8 Formula MX Long Life 5W-30. Skvela volba, znatelne ztiseni motoru a kultivovany chod. ......
Toyota Avensis T27 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2011
Toyota Avensis T25 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2006 ex
Toyota Avensis T25 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2006 ex
Dobré ráno
Lze nějak vyřadit airbag u spolujezdce, abych mohl vepředu vozit mimčo?
Děkuji
Lze nějak vyřadit airbag u spolujezdce, abych mohl vepředu vozit mimčo?
Děkuji