Nenašel jsem kolik stojí originální díly od Toyoty. Ale typnul bych si že tak 15k.
Mám dvě otázky:
1. Má cenu tam dávat neoriginální díly a když tak Gates, Nipparts, Contitech, SRN, SKF?
2. Kde se to nechá udělat nejlépe SČ, Praha a okolí.
Děkuji
Já dělal rozvody před 5 lety v Toyotě ID Auto Brno a komplet mě to vyšlo na 18.092,- Kč s DPH + práce za 9.357,43 Kč (včetně seřízení geometrie, světel, podvozku a brzd).Fuzo píše: Nenašel jsem kolik stojí originální díly od Toyoty. Ale typnul bych si že tak 15k.
Těch 17t bude spíš za rozvody+pumpatrca píše:pumpu za 17 tyček? si dělají prdel? nasrat.za 5 tis.koupíš kvalitní pumpu jako že neorigo a těch 80-90 tis.km ti vydrží taky. a k tomu ID auto které tady zminuje saab mi od jisté doby taky může vlézt na záda, jednou jsem tam přijel obědnanej z problémem že mi auto nechce táhnout nad 100kmh. a jediné co udělal mechanik bylo že bez diagnostiky točil motor na volnoběh asi 10 sec.do červeného pole a od té doby moje neslyšitelné tubo začalo po jeho úkonu houkat jak naprcaná sova.a ktomu všemu závada nezjštěna. za to všechno cca 2 minuty práce 500kc. to je 15000 za hodinu. super