Ja som tych 150 koni nasiel, v obmedzovaci rychlosti.
In zkazka je, ze je to vrcholna motorizacia v Avise.

No aspoň někdo,kdo souhlasíkadel píše:Ale to tam uz mel dedek petku.tabika píše:Začal jsem ho dotahovat až na 4500 ot.Ja rikam porad, ze to jsou jebky a taky marne hledam v tom svym tech 150 koni. Po 120 kW bych Avensis nechtel. Ted jsem jezdil 3 tydny s V70 rok 2007, byl to nejsilnejsi D5 (asi 140 kW) a litalo to paradne, zvuk jak nejakej sestivalec, prostoru vevnitr jak krava a po tech letech nic nevrzalo. Avensis se muze jit bohuzel ve vsem proti Volvu zahrabat. Nehodnotim teda spolehlivost toho motoru.
No nejdřív jsem myslel že pán má dvojáka a bude muset řadit,ale ne ne on měl trojku jako jáCommonUser píše:Ale no tak kluci ... ze TTT kadi na vlastne decko uz vieme, ale zasa ja som lepsiu hladku 1,8 nejazdil (valve). Ale bral by som nieco silnejsie do dialnicneho rychliku bez debaty. Porovnavat tu 1,8 a turbace ci viacvalce sa mi tiez nezda koser. Reakcie dole su horsie kvoli emisiam atd. ale ked uz sa chyti tak taha. Ani spotrebu vam velmi neveria, hlavne ekoboostnici a TSIckari (dialnice). Pocitovo je to slabsie, ale realita sa mi nezda vobec tragicka (voci napr. 2.0 TDI 140 PS). To ze nejaka lahsia Fabia HTP ci 1,4 ide na hrane a tebe sa nechce radit ... No ja toho pavuka vymetam casto. Majitelovi Octy 2+ 2.0 TDI sa tah prave pozdaval. Aj realne merania testov ukazuju len na neprave pocity.
Ja som tych 150 koni nasiel, v obmedzovaci rychlosti.
In zkazka je, ze je to vrcholna motorizacia v Avise.V dost nedotiahnutom Avise.
Tak ta fabia není zase o tolik lehčí a nemá ani polovinu výkonu a převody mě jsou celkem putna. Docela by bylo zajímavé někde sehnat pružnost. Ta fabka to ma na 3 9,4s píšou. Nechci hanit auto,ale jen píšu že to je lenivé a dávám příklad.Je sice hezké že mužu jet na trojku 150km/h někdy se to hodí,ale většinou potřebuješ aspoň trochu výkonu trochu někde jinde.CommonUser píše:No a na trojku ta Fabiola tocila kolko ? Zeby viac na lahsom prevode v lahsom aute ?! (http://www.autorevue.cz/skoda-fabia-12- ... 1/ch-20917) Trojka ti defacto tiez konci na 100 ?
Prca, ze ta HTP zrala v teste viac ako Auris 1,6.
Ak chces vyhody maleho a lahkeho auta, tak si zle kupil.
Tak ten muj avis má 1280kg No nevím co je mrcinaCommonUser píše:tabika:
Tvoj Avis ma 1000 kg ??? To ma ta Fabiola. Avis bude kolko +400kg ? Fabiola na 3ke ide na hrane, cize viac uz neda (2ka je kratka na 100ku a 4ka je slabsia)
Ja nemam ten tvoj motor (Valve), tak nemozem celkom porovnavat. Mozno potrebujes rozhybat pavukov, ak jazdis len ako mrcina co radi pri 2500 tak je to mozne.
Jo jo,mám sedan a základtomyx píše:Pozor, pozor, 1280 kg jen s nejnižší výbavou v sedanu a bez popela v popelníku:-)
Váha T25 s motoren 1.8 kolísá ...1280-1350kg sedan, 1285-1355kg liftback.