máte někdo zkušenosti s tímto vozem a chuť se o ně podělit?
Ja ho mám od poloviny prosince paket TREND, takže nic moc výbava - uznávám , jsem zhýčkanej z Avensis 2012 2.2 v maximální výbavě. Předtím jsem jezdil s Aurisem 1.6. Musím ještě říci, že auta to jsou služební, používám je jen já a náklady na provoz jsou - pro mě žádné (i když to je relativní)
Po 2000 km následují zkušenosti.
Pozitiva : elegantní vzhled ( ted na zimu tam mám 17" z Avensise - ty mu sluší

Negativa:
- špatný výhled do stran - s tím souvisí i to jak svítí potkávačky. Za tmy pokud nemám i mlhovky tak jedu jak v tunelu - jako bych měl klapky na očích (jako se dávají koním, aby čuměli jen dopředu)
- řadící páka - vysoká a tím pádem i dlouhý chod ( zlatej starší auris, o sekvenčí v Avensisu ani nemluvě). Skoro jsem si říkal, že je to páka jako byla ve Škoda 120...
- nedostatečně svítí světlo zpátečky ( Ok je tam kamera...) Ale třeba k obrubníku jsem zvyklej couvat na pravý zpětný a vidím téměř kulový.
- zpracování dvojitého dna v kufru - no to je tragedie. Takový desky potažený kobercem, za to bych se styděl být na místě Toyoty. I ta roletka je taková srandovní...
-loketní opěrka - je daleko od loktu

- výdechy topení/chlazení - ty na krajích, co mi to jen připomína? Ty samé byly v již jednou zmíněné S120L

-absence vyhřívání sedadel - OK to je výbavou, ale mohlo by být za ty prachy ve std.
- start/stop systém ten mi sere nejvíc, tlačítko veliký moc u řadičky - vypínám hned.
- spotřeba min. 6,5 l ( denně min. 40 km dálnice a 40 km okreska, město ne) avizovaným 4,4 l nevěřím i kdyby nevím co
Výkon motoru, zrychlení, tah v kopci - asi dobrý.
Děkuji za názor.