Microsoft Lumia 535 a bluetooth HF - zkreslený zvuk

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
Hutte
Navigátor

Microsoft Lumia 535 a bluetooth HF - zkreslený zvuk

Příspěvek od Hutte »

Ahoj! Dnes jsem přes bluetooth zaregistroval novou Lumii 535 (WP 8.1) do bluetooth HF ve Versu 2.0 D4D Sky z jara 2013. Připojení a standardní funkce bez problémů, ale zvuk je výrazně zkreslený, byť stále ještě víceméně srozumitelný. Před Lumií jsem měl HTC Titan s WP 7.8 a tam byla funkčnost po připojení k bluetooth HF ve Versu zcela bezproblémová, zvuk byl čistý. Nemáte už někdo zkušenost s některou z posledních Lumií ve Versu? Pro jistotu připojuji obrázek, jaké mám audio - je to ta verze bez navigace (pod knoflíkem hlasitosti je na panelu kód "59026"). Díky za vaši reakci!
Verso - audio.jpg
(64.19 KiB) Staženo 1015 x
Toyota Auris 1.6 Valvematic Luna 12/2011
tomko
Věčnej rejpal

Re: Microsoft Lumia 535 a bluetooth HF - zkreslený zvuk

Příspěvek od tomko »

A nebude treba hľadať funkciu V telefóne? Niečo také ako mám ja V Sony experii sa to tuším volá čistý hlas
Obrázek
Hutte
Navigátor

Příspěvek od Hutte »

V původních Windows Phone 7.8 na HTC nic takového nebylo. BTW, ani to nebylo potřeba:-) Ve WP 8.1 je možností nastavení mnohem více, při jejich procházení jsem v záložce "Bluetooth" objevil zaškrtávací políčko "Používat pro Řeč alternativní zvukové připojení přes Bluetooth" s vysvětlením: "Políčko zaškrtněte, jenom když má vaše zařízení Bluetooth problémy s rozpoznáváním řeči." To sice není ten můj případ, ale stejně to zítra vyzkouším. A pak je tu ještě záložka "režim v autě", kde se ale dají další funkce nastavovat až při BT připojení. Taky to zítra zkusím. V každém případě díky za nápovědu.
Hutte
Navigátor

Příspěvek od Hutte »

Tak snad je to vyřešené. Ve Windows Phone 8.1 v menu "Nastavení" v záložce "Bluetooth" jsem zatrhl políčko "Používat pro Řeč alternativní zvukové připojení přes Bluetooth". Trochu zkreslené je jenom vyzvánění (jakoby zadrhává), řeč už vypadá být OK a je plně srozumitelná.
Odpovědět

Zpět na „Verso“