vela ludi pouziva tie kuzelovite vytahovace (vyzera to trocha ako vrtak ale s opacnym zavitom), ktore su z extremne tvrdeho materialu. Casto sa vsak pri takomto vytahovani stane, ze vytahovac sa zlomi a prave to je najvacsi problem - neexistuje dostupny vrtak, z ktorym sa da vytahovac odvrtat - t.j. je to strasne riziko.... takze nemusis to zistovat, len som bol zvedavy, ci on podstupil toto riziko...kadel píše:to netusim, dal jsem mu auto a on to nejak vytahl, jen mi to rikal, ale jestli chces, zjistim to.matus69 píše:ake vytahovaky pouzil?
ty jo... na mna musite jednuducho a pomaly, poliat cim? brzdovou kvapalinou?servis tomas píše:zdar bud je nastrikej nejakym odrezovacem nebo brzdovou kapalinou,kdyz nepujdou tak lehce povolit o kousek a utahnout
Tema kuzelovyma to urcite nedelal, protoze je mam taky a nabizel jsem mu je. Pry ten kuzel akorat zhavic v zavitu roztahne a pak uz to nejde vubec,matus69 píše:vela ludi pouziva tie kuzelovite vytahovace (vyzera to trocha ako vrtak ale s opacnym zavitom), ktore su z extremne tvrdeho materialu. Casto sa vsak pri takomto vytahovani stane, ze vytahovac sa zlomi a prave to je najvacsi problem - neexistuje dostupny vrtak, z ktorym sa da vytahovac odvrtat - t.j. je to strasne riziko.... takze nemusis to zistovat, len som bol zvedavy, ci on podstupil toto riziko...
Nemám manuál k autu ale myslíš že to je jako varování na možné náledí a tudíž trakce a ESP? Tak jak škoda, vw má zvukový signál při startu motorudacapo píše:mám to taky tak. Auto chytme a kontrolky ještě chvíli svítí