Servis + světla

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
klobouk76
Člen Týmu

Servis + světla

Příspěvek od klobouk76 »

Tak jsem měl nedobrovolně příležitost vyzkoušet Toyota Tsusho servis v Čestlicích.
Po zboření 3 měsíce starého vozu mladým závodníkem (2x dveře, poškozený práh) to vypadalo na vyřezání celé nosné části.
Toho jsem se dost bál, hlavně kvůli možné budoucí korozi . Originál pozink je originál pozink.
Přes ujištění, že je to po opravě ošetřeno jako nové, si naštěstí dali záležet a podařilo se jim práh napravit.
Je tam docela složitý tvar, takže asi nic easy.

Lak - barva a textura výborná, k nerozeznání od originálu. Dokonce mi ten lak přide hezčí než z fabriky. Metalíza má takovou nějakou větší hloubku.

Takže pochvala, díky. Už bych jinam s takouvou věcí nejel.

Při této příležitosti došlo k seřízení "super" světel HIR 2.. Skutečně to bylo z výroby takové nějaké divné. Teď je to OK, udělali to asi nejlíp jak to šlo, už do toho hrabat nebudu.
Zůstává problém s intenzitou světla ale s tím servis nic legálně udělat nemůže.
ts1990
Manager Týmu

Re: Servis + světla

Příspěvek od ts1990 »

Jen k tem svetlum...byl jsem pred tydnem na prvni garancce u emila freye na cernym moste a v hlavnich avetlech mam led sadu, ptz zarovky v tom nesvitej a jak si clovek zvykne na lepsi, tak do horsiho nikdy nepujde...seridili to tak, ze uz to ted taky neoslnuje a sviti kam ma...nebavim se o vysce svetla...takze ted mam svetla vyreseny :) i kdyz u aurise moc moznoati asi nemate kvuli ty HIR2 patici...kdyby aspon zustali jako u prvniho aurise u H11tky :)
klobouk76
Člen Týmu

Příspěvek od klobouk76 »

Jaká prosím je to sada ? a kde se kupuje ? u EF? Dík, M.
cuba66
Manager Týmu

Příspěvek od cuba66 »

klobouk76 píše:Při této příležitosti došlo k seřízení "super" světel HIR 2.. Skutečně to bylo z výroby takové nějaké divné. Teď je to OK, udělali to asi nejlíp jak to šlo, už do toho hrabat nebudu.
Zůstává problém s intenzitou světla ale s tím servis nic legálně udělat nemůže.
Tak vida, seřízení regloskopem v servisu pomohlo :D
<b>Toyota Auris 2.0 D4-D</b>
howkey
Člen Týmu

Příspěvek od howkey »

Dneska jsem nechal seřídit světla ve Federal Cars v Liberci a najednou to svítí o 100% lépe. Otestováno projížďkou po okolních kopcích v okolí 8)
V servisu byly vstřícní a vše proběhlo během 10 minut. Vše rozhodně doporučuji, za těch pár minut to fakt stojí! :wink:
Nastavily je tak, že svítí více nahoru a do stran (hlavně to pravé), takže je teď světlo rovnoměrněji rozprostřené a jízda na užších silnicích i s prudkými zatáčkami už je ok.
2014 - 2020 Toyota Auris TS 1,6 97 kw
2011 - 2014 Ford Focus II hatchback 1,6tdci
2009 - 2011 Nissan Primera WP12 2,2di
2007 - 2009 Nissan Almera hatchback 1,4
Odpovědět

Zpět na „Auris“