... ten by se dal cáknout na růžovo... ale dál už opravdu nic... a hlavně ne nic v interieru!!!! nic se nemá přehánět....!!!! takhle by to bylo akorát... + logicky zrušit ty blinkry růžový... to je blbost.... dál už žádná růžová... STOP bejby,,, STOP! think ponk... pink
... ten by se dal cáknout na růžovo... ale dál už opravdu nic... a hlavně ne nic v interieru!!!! nic se nemá přehánět....!!!! takhle by to bylo akorát... + logicky zrušit ty blinkry růžový... to je blbost.... dál už žádná růžová... STOP bejby,,, STOP! think ponk... pink 

ta musí bejt totál zmatená...
 ta musí bejt totál zmatená...

Já si ji taky ještě pamatuji červenouAli_simonova píše:Joye- a odkud vůbec je původní majtel? Já mám celicu z Olomouce.

Už ji ale nikdo nepozná
  Už ji ale nikdo nepozná   Jinak děkuji.
  Jinak děkuji. Ale to dělá naše auta mnohem zajímavějšími.
 Ale to dělá naše auta mnohem zajímavějšími. si asi blbá ne teď je moderní vodík... tak přestaň pičovat...
 si asi blbá ne teď je moderní vodík... tak přestaň pičovat...  

Opět a zase říkám, že je mi jedno co mi tu kdo napíše, je to jen a jen moje auto, a ja se na žádnou radu o plynu neptala
  Opět a zase říkám, že je mi jedno co mi tu kdo napíše, je to jen a jen moje auto, a ja se na žádnou radu o plynu neptala 
 Co je špatného na plynu. A jestli tu budete chtít psát kecy, že si nemám kupovat takové auto když na to nemám a podobné kecy, si nechte
  Co je špatného na plynu. A jestli tu budete chtít psát kecy, že si nemám kupovat takové auto když na to nemám a podobné kecy, si nechte   Poku vím, plyn je normální PHM stejně jako benzin a nafta
  Poku vím, plyn je normální PHM stejně jako benzin a nafta  A sorry, že nejsem milionář že neuživím dvoulitra na každodenní dojíždení 30 km tam a 30 zpět + projíždky apod.
 A sorry, že nejsem milionář že neuživím dvoulitra na každodenní dojíždení 30 km tam a 30 zpět + projíždky apod.  
Uživíš, taky jsem jako student denně jezdil dvoulitrem, oni ty auta až tak moc nežerou když se jim nešlape na krkAli_simonova píše: A sorry, že nejsem milionář že neuživím dvoulitra na každodenní dojíždení 30 km tam a 30 zpět + projíždky apod.
 ale chápu že vidina nižších nákladů je lákavá.. Hlavně ať ten plyn udělá někdo kdo tomu rozumí ať to nezničí motor
 ale chápu že vidina nižších nákladů je lákavá.. Hlavně ať ten plyn udělá někdo kdo tomu rozumí ať to nezničí motor 

pardon
 pardon   měli by dávat i do piva trochu vodíku abysme tomu přišli na chuť
 měli by dávat i do piva trochu vodíku abysme tomu přišli na chuť