Tak moje srandička, vyklápěcí držáček přední značky se konečně po bonznutí jednim police joudou na motorce, panem prudičem bude řešit... byl sem pozvanej na magistrát na 30.12, tenhle datum mi jaksi nevyhovoval, pracovně... tak sem asi 3x volal a nic, nejaká pani to má řešit

... dneska protože ta blbina fakt přitahuje pozornost, kolega z práce mi jí ohnul, tak že by jí přečet i vrtulník Michael V z color music radia 90.7FM z vrtuníku

řikám haha, fakt vtipný, a pak jsme se tak bavili a řiká že se mu to nelíbí jak je sklopená, že to nesedí... já řikám, nene to sedí, je to tam přesně pro to, že tě to zaujalo... a nejsi jedinej... proto to tam je... je to moje veselá psychologická srandička... a právě ty reakce lidí mě bavěj, sám kdybych to totiž viděl na nějakým autě, tak bych to zkoumal

co tim chtěl autor říct? aaaa máš to nachytal ses na švestkách

ale ty ne já

mě ta srandička baví... ale tak sem utáhnul šrouby upevnění je 6ti šrouby, ne 2ma... je to sofistikovanej thajskej marketingovej vynález

ale neni určenej pro obyčejný auta, a komerci, je to pro komedianty, pro vtipálky a je dobrý mít papír černý na bílým že je to celý na hlavu

pro dalšího třeba podobnýho prudícího pana švestku... Tuhle hru vyhraje ten kdo se bude tvářit že si toho nevšim a že ho to nezajímá... ale stejně mu to bude vrtat pár sekund v hlavě... divný auto divná značka

vyhrává ten kdo se nenechá nachytat... a tedy je to v pořádku...
Ok tak sem dneska volal tý teď už vim že spíš svlečně než pani co dostala "muj případ"

řikám, dobrýýýýýden tady "micron" já sem se chtěl omluvit, ale mam s váma schůzku 30 ve 13h ohledně takový blbosti... a čerpám dovolenou na zotavenou, nešlo by to přesunout na Indy? Příjemnej milej hlas řiká, no to by šlo, ale ne po telefonu, to musíte poslat poštou... řikám no to se mi moc nechce, nešlo by to mailem? No to by šlo ale musíte mít digitální podpis? Aaaha tak to nevim jak se tohle řeší, a je to nějak moc komplikovaný... a tak mě tak napadlo a co opačně... "A nešlo by to prosimvám třeba jako že bych se stavil dřív? "tim sem svlečnu očividně zaujal... to se asi málokdy stane

Sem si připadal jak při objednávce k zubařce...

Svlečna milým hlasem řiká jo to by šlo... aaaa děkuju, já se podivám no tak 16 se mi to nehodí, to mam zase... blablabla... a nešlo by 12? "To je už tenhle tejden povídá, jo, nooo tak jo... v 11h děkuju, jste mooooc milá, těšim se, svlečna se smála do founu... já si na vás tedy čas udělám...

Taky se budu těšit... no kdyby vypadala fain, moh bych jí poprosit jestli by mi nedala pokutu a pak zase na oplátku zaplatí večeři

Hmm jako pěkná svlečna z magistrátu by se mi hodila... musí mít ráda auta, když je to její obor, to by mohla bejt láska na celej život jejej

to by byla výhodná známost... i když já už nejsem takovej gauner jako kdysi... jen takovej vtipálek... skoro sem dospěl... skoro
No těšim se, jak to pak sepíšeme... očekávám že to bude veselá session... a jo fakt se těšim... bude se improvizovat... těšim se na debatu o ničem, třeba z toho něco i vznikne no ne?

Nechám se z části i poučit... ano

patřim za mříže

na takový vtipálky neni system zvědavej....

XV je prostě experimentální vozítko... hotovo... každej zná impreza... subaru... XV nikdo... tak se o musí poznat dle mýho marketingu zdarma... když finanční nefunguje... asi tak... tohle funguje...

sice z toho nic nemam... ale tak se bavim...

nepotřebuju z toho něco mít... jen je to vtipný... jestliže se maj pomalu začít prodávat víc XV než korejská konkurence, musí bejt XV stadardně odlišný... zvukem.... je to jiná klientela než v hundee... takže klientovi nebudu nabízet pikačoviny... ale nabídnu mu třeba Borla.... sound.... ale jaksi tohle možný neni... logiku nechápu... no celý to nechápu---- já sem totiž úplně blbej a nehápu nic...