U těch co jsou v sedačce je důležité připojit správně? Nebo je to jedno kde je kostra a kde +?
tak nevím. Do šedivého jde kostra, zelený ukazují 12v. Modrý neukazuje nic. Ať to připojím jak to připojím tak to netopí.aczasa píše:Tak je to jen odpor, ne? Pak je to jedno.
Děkuji moc je úžasná. To jsem hledal už dávno je tam vše. Jinak jsem zjistil, že to vyhřívání co mám v sedačkách není origo. Nakonec jsem to napojil na tvrdo. Jeden kabel ukazoval kostru a dva ukazovali 12v. Jeden ukazoval jen ohmy. Tak jsem ho zaizoloval a ostatní natvrdo připojil a ono to hřeje.kadel píše:Tady jsem ti nahral dilenskou prirucku. Muzes badat, zacina to na strane 3500 (72-34 vpravo nahore)
http://ulozto.cz/xVXsp5V5/rm1018cz-pdf
tu je origo, ale vyzerá, ako keby bol z vytopeného auta...stani píše:Originální spínač jsem zatím neřešil, kvůli nevídané drahotě. Spínače, které byly u těchto univerzálních sad, jsem nechal namontovat do té záslepky pro originální spínač, třeba se tento v budoucnu někdy za rozumnější peníz vyskytne, pak to bude vcelku jednoduchá výměna.
myslím, že u poliakov nie je problém zohnať čokoľvek na Avensisa, zajvne toho majú dosť búranéhostani píše:Jo. Na to jsem zprvu také pomýšlel. Jenže a) těch Avensisů na vrákači je jako šafránu, b) když už by se sehnaly, oni si dobře uvědomují cenu a za takové věci chtějí dost peněz, c) musely by to ovšem být ty samé sedačky navíc v dobrém stavu(což je dost nepravděpodobné), protože jinak jen na vyndání toho vyhřívání a přendání do stávajícího(+ samozřejmě zakoupení těch sedadel), by se to určitě nevyplatilo, to je lepší rovnou koupit tu univerzální sadu.KarlosCZ píše:nebo zkusit najit na vrakaci bouracku a vzit z ni kresla